Môžu produkty firmy LR aj deti do 1 roku?
Dobry den, znama nam odporucila uzivat produkty pre dieta (9m) od spolocnosti LR. Vraj su velmi dobre na celkovy vyvoj (mentalny, fyzicky) a aj imunitu dietata. Konkretne Super Omega, Colostrum a VitaActive. Samozrejme, ze tobolky otvorit a tak na lyzicke podat dietatu. Mate s tym skusenost? Su ucinne? Alebo len drahe klamstvo.
@melanta mentalnym som myslela napr, ze: Omega-3 mastné kyseliny EPA a DHA sú základné živiny, ktoré okrem iných zdravotných benefitov, pomáhajú budovať štruktúru mozgu a regulovať jeho funkciu…nie, ze mi dieta po uzivani tychto lr produktov v 9m bude vediet malu nasobilku 🙂 … celkovo myslene ako doplnok (pestrej) stravy 🙂
@mapp aj na to som v podstate dala svoj názor. A síce, že všetky tieto veci vieš dieťaťu obsiahnuť v kvalitnej rozmanitej strave. A ak chceš niečo doplniť, tak nepotrebuješ predražený LR. Nemyslela som to v zlom. Ale títo predajcovia si vedia vymýšľať a zavádzať. A žiaľ aj priateľov a rodinu.
Ja by som to detom nikdy nedavala, nic od nich, mas rovnake vitaminy aj v produktoch z lekarne, ktore su certifikovane a nie len odzub. Moja kamoska to predavala, kupila som si odlicovaciu penu a vyzrala mi doslova pokozku okolo oci, mesiace som si to liecila. Nikdy viac
tak ono zase podla jednej skusenosti nemozes odvrhnut hned celu znacku. so zvyskom suhlasim. a tak malemu dietatku by som taketo produkty isto nedavala.
Ahoj, ja týmto ,,zázračným,, výrobkom neverím vôbec...Stačila mi ponuka od známej, či by som v tej firme nechcela pracovať - samozrejme, najprv by som si musela kúpiť štartovacie balíčky za 100 - vky € a potom to predávať a predávať za tie ich predražené sumy...a zarábať na naivnosti ľudí 🙄 Kamarát mi písal z podobnej firmy, kde sa predávajú výživové doplnky - samozrejme mesačný zárobok až 3 000 €! 😁 No nepracuj tam 😄 Klasická pyramída, MLM, musíš popredať mesačne tovar aspoň za 1 000 €, no blbosť 🤦♀️Jasné, že tí predávajúci sa snažia ako draci. Rôzne tabuľky, programy, plány...ani som to nedočítala. A osobne si myslím, že ľudia, ktorí si pokúpia milión produktov na všetko možné, čo im je odporúčané, to reálne ani nemajú ako skontrolovať, či im to pomohlo, ale skôr si tie super účinky vsugerujú 🤷♀️
NIe, nedavam si to ani ja, nedavala by som to ani babatku co ledva nieco moze jest. Nie to este vyzivove doplnky.
Vitactive som davala ked mala dcera asi 4r, ale nezdalo as mi ze to ma nejaky efekt.
A len tak ma zaujalo, co potrebujes budovat na imunite 9m dietata colostrom? zaved mu zdravu stravu, zeleninu, ovocie tak ako sa ma, Dvit, cerstvy vzduch a netreba vam colostrum riesit.
Kamoskin malý je často chorý, skúsila LR colostrum, nepomohlo vôbec. Ja tiež keď chcem nieco dieťaťu dať, radšej dám niečo osvedčené z lekárne.
Dakujem vsetkym za nazor
@mapp ja by som tiež nedávala, dieťa by si malo budovať imunitu samé, nie je dobré ho hneď dopovať od mala, skôr to viac uškodí do budúcna ako pomôže. Ja niekedy dávam deťom colostrum keď sú choré a už ozaj neviem čo im dať (malý v škôlke často chorý) zLR - úprimne nemôžem povedať žeby im to pomohlo 🙄 nehovorím že to je zlé, ale zázrak na počkanie to nieje ....a vitacid im tiež dávam keď sú choré miesto vitamínu, ale nic nie je dobré užívať dlhodobo, občasne pri tej chorobe OK. Ale pri starších deťoch...9 mesačnému by som nedávala nič. Ešte dodám že ak kojis colostrum sa ani nemá dávať.

Prepáč, ale to ozaj veríš tomu, že pre mentálny vývoj tvojho 9 mesačného dieťaťa sú dobré produkty LR? LR sú dobré pre tých, ktorí to predávajú. Pretože na tom zarobia. Základ pre dieťa je pestrá strava, plná vitamínov a minerálov. A ak už doplnky, tak určite sú lacnejšie a rovnako či možno aj lepšie účinné.