Môžu to byť hlieny?
môj 2-mesačný syn hlavne na večer ako dýcha tak aj chrčí, soplíky nemá a taktiež ani teplotu, môžu to byť hlieny? máte nejaký osvedčený recept ako na ne? doktorka ho počúvala no nič mu na to nedala....vraj to tak detičky majú
doktorka ma pravdu 🙂 skus si vygooglit nieco o stridore. Obvykle z toho deti proste vyrastu. Cloveka to vystrasi, nepocuva sa to dobre, ale je to normalne
nemuze to mit z mlecka, ktere se mu trocha vratilo do krku?Deticky v tomto veku maji velmi maly rozdil mezi krkem a nosem.
to chrčanie v tomto období u bábätiek môže spôsobovať suchý prekúrený vzduch - takže morskú vodu do nošteka pred spaním, prípadne ešte raz v noci ak máš pocit, že sa mu horšie dýcha a zvlhčovať - na radiátor odparovač napr s Vincentou alebo slanou vodou, vlhké uteráky, samozrejme aj veľa treba vetrať
ahoj 1stars111, aj moj 2 mesacny syncek tak chrci v jednej nosnej dierke, tiez som si myslela ze su to hlieny lebo mal nádchu ale ked som odsavala tak nic neslo, tiez rozmyslam co to moze byt, v piatok ideme k doktorke tak sa jej na to opytam, inac by bolo super keby to bolo normalne lebo ma uz kadeco napadalo... a este mu aj ocko slzi just to kde aj chrci v nosteku tak neviem...
Aj moje deti to mali chrapčalo im tam v nošteku pani doktorka to vysvetlila že deti maju chrupavky jemne že to je normálne. a prešlo nam to aj ked my to vadilo mýlilo ma to lebo som si myslela že su zahlienený a popritom hlieny nemali.ale preventívne som im dávala sprej do nosa z morskej vody.
Aj nasa mala takto chrapcala, isli sme na ORL, kde jej doktor pozrel s pristrojom do nosteka...bolo to cca ked mala 4 mesiace - nebola este dovyvinuta chrupavka v nose...no lenže to chrapcanie stále pokračovalo a v 3 rokoch jej vyberali v celkovej narkoze nosnu mandlu. ...takze aj toto moze byt jeden z dovodov chrapcania.
aj moj mali tak chrapkal a to teda strašne a vkuse,,,,bala som sa zašli sme i na krčne i na kardio proste všade a dovod je taky že nemaju ešte vvinutu tu chrapku či čo to a prejde to do 7mesiacov....

Ahoj aj moj maly to tak mal zevraj to je tym ze este neni vyvinuta poriadne klapka a preto tak chrcia. U nas to po 3 mesiacoch preslo. Niekedy chrcal a niekedy aj piskal hlavne v noci