icon

Môžu to byť kiahne?

kika_198
4. aug 2018

Ahojte maminky, prosím vás viete mi povedať či to sú kiahne alebo čo to je? Malý mal najprv 3 takéto vyrážky na tváričke teraz už má aj na ruke a nožičke. Ďakujem vám za všetky názory.

adka31
•
4. aug 2018

@kika_198 mozu, ak sa mu to rozsiruje po tele, najskor je to cervene ako na fotkach, potom sa spravi akoby vodovy pluzgierik, vtedy su to kiahne. Moje decka to mali v horucavach, urcite nie na slnko ani do bazena ( ak by to boli teda kiahne)

evittam
•
4. aug 2018

@kika_198 Tak ako pise
@adka31 .
Btw.mal ich od koho dostať? Daj do čaju na lyžičku trošku alkoholu ak sa ešte viac vyhadze su to kiahne.😉

kika_198
autor
•
4. aug 2018

@evittam už som rozmyslala ale neviem o nikom kto má kiahne a boli by sme s ním v kontakte.. V pondelok pojdeme doktorovi uvidíme čo povie ak mu to teda nezmizne dovtedy.

janulka2811
•
4. aug 2018

No mozu to byt,skus urobit teply cajik a teplu kupel a ak sa mu rozsiria tak je to jasne.

jana_eyre
•
4. aug 2018

ano, zo zaciatku takto vyzeraju, neskor sa naleju do pluzgiera.. prvych 5dni sa budu vyhadzovat nove a praskat do chrast.. chytit to mohol aj vo vytahu ci v obchode od cloveka co este ani nevedel, ze ich ma..

ale mozno su to aj stipance.. uvidis neskor.. drzim palce..

janka2501
•
4. aug 2018

Ahoj,to nikdy nevies kto je infekcny. Moja dcerka tiez mala jednu vyrazku. Myslela som ze ku komar stipol,ale ucitelka mi volala zo skolky ze ma kiahne. A do 2 dni sa vysypala. Dostala fenistil na noc a taky sprej som kupila na kiahne v lekarni. No aj tak sa mi osvedcil tekuty puder. Na tie malinke som ha davala a pekne za 2-3 dni zaschli.

evittam
•
4. aug 2018

@kika_198 Nechod k lekárovi, s infekcnou chorobou sa nechodí k lekarovi len tak,ze si zmyslis. Najskor zavolaj a povedz co je vo veci.

janka2501
•
4. aug 2018

@kika_198 toto mala moja po 2 dnoch od prvej vyrazky

siska53
•
4. aug 2018

@kika_198 vyzera to na kiahne.

anonym00000
•
19. júl 2022

@kika_198 boli to kiahne?