Môžu to byť štípance od ploštice?

7. okt 2023

Ahojte, syn má posledné dni každé ráno na tele 1 nový štípanec. Stále pribudne len 1 jediný, najprv mal prvý v oblasti ako má gumku na pyžamku na páse, potom jeden na brušku a nakoniec tretí hneď vedľa toho prvého. Ja mám posledné 2 dni to isté - 1. ráno štípanec v oblasti pásu a dnes zas na bruchu. Svrbia, ale nie nejak extrémne silno. V posteli s nami spí aj manžel a vedľa postele máme postieľku kde je dcéra a manžel a dcéra nemajú nič. Dnes som trochu spanikárila či by to nemohla byť ploštica aj napriek tomu že nemáme po viac stipancov vedľa seba. Máte niekto takúto skúsenosť? Prípadne čo by to mohlo byť?
Na jednej fotke sú synove štípance, na druhej je môj štípanec.

katka13katka
8. okt 2023

My ich tiez teraz mame, zajtra mi pride firma na dezinsekciu…mna stipu do noh-mam tak 3-4 kusance vedla seba,ale dost svrbia, priatel ma na pase, rukach ale nie vedla seba. Ja som si na nich v noci pockala a nasla som ako lezu po plachte.. potvory. Volajte cim skor odbornikov, nech sa vam to po byte nerozlezie s nepremnozi.

autor
13. okt 2023

@katka13katka ahoj, držím palce nech sa ich ľahko zbavíte. Nám sa odkedy som príspevok pridala objavil len 1 štípanec - synovi. Odvtedy nič. Tak stále verím že to nieje ono keď je to už takmer týždeň.

simonalorena
18. jan 2024

Dobry vecer prosim vas ako ste dopadli ? Zaujima ma to preto lebo aj ja som si priniesla domou plosticu z hotela a po tyzdni ked som bola postipana som si zavolala firmu na vystrek no mesiac sme nevideli nic ani stipanece sme nemali a po mesiaci sa mi dcera stazovala ze ma nohu postipanu a vyzeralo to na stpinace od plostice tal ja tomu nechapem ako to je mozne ze plosica sa dokaze mesiac schovat alebo ako inak to mam nazvat 🙂 Vsetko stale kontrolujem ne nasla som co len jedinu bodku na rostach tak uz som stoho hlupa zaroven stale to mam hlave

katka13katka
18. jan 2024

@simonalorena u mna boli 3x vystriekat byt. Mesiac nic, potom zopar stipancov. Prisli druhykrat postriekat..zase mesiac nic a potom opat asi 3stipance. Snad uz budem mat pokoj🥲

simonalorena
18. jan 2024

@katka13katka boze to je hrozne ja stoho som velmi unavena neviem uz kde ich mam hladat