Môžu úrazy hlavy u detí spôsobiť zdravotné problémy?
Syn má 2,5 r a samozrejme si často bruchne hlavu..spadne ..nikdy ale nemal otras len modrinu max..môže To spôsobiť problémy..napr epilepsie a pod?
@anonym_autor nie ,to by moje decko malo iné problémy
@anonym_autor nie ,to by moje decko malo iné problémy
@minenkaa padá často?
Myslim, ze nie. Moj tiez casto padal, dnes ma 13r a je ok🙂
@anonym_b18a95 môj starší už skoro 17..aj ten padal ale on teda väčšinou na bradu..tam má jazvu doteraz
@anonym_autor podla mna caste padanie nieje ok a skonzultovala by som to s pediatrickou. Moze to byt,ze zle vidi pripadne nieco neurologicke alebo nic.ale lepsie to nepodcenit
Môže. Existuje niekoľko štúdií, kde je dokázané, že časté úrazy a buchnutia hlavy spôsobujú fyziologický zmenu mozgu.
Môže. Existuje niekoľko štúdií, kde je dokázané, že časté úrazy a buchnutia hlavy spôsobujú fyziologický zmenu mozgu.
@doriiis a kde je tá štúdia?
ono zavisi od padov. dcera tak spadla na tvar a epilepsia, ide dieta mi padalo vecne vsade jazvy kade tade, otras mozgu a ziadnu epi nema
Muzovi spadol syn ako malicky, asi rocny, uz chodil a nedobehol za nim. Syn ma celu lavu stranu tela taku divnu. Skuli na lave oko, ma kratsiu a tensiu lavu nohu, proste jednu stranu ma ako keby opozdenu, celkovo je to vyhodnotene ako neurologicky problem. Ci je to z toho padu alebo nie nevie nikto povedat.
ono zavisi od padov. dcera tak spadla na tvar a epilepsia, ide dieta mi padalo vecne vsade jazvy kade tade, otras mozgu a ziadnu epi nema
@kacena4 z pádu na tvár má epilepsiou?
môže byť epilepsia ale aj nemusi.
@anonym_autor nič vazne pri smykani sa na lade padla
@kacena4 na tvár? A čo bolo ďalej..ako začala epilepsia

Myslim, ze nie. Moj tiez casto padal, dnes ma 13r a je ok🙂