Mrla ľudská - liečba v domácnosti
Ak sa v domacnosti vyskytne mrla ludska u jedneho clena, treba uzivat antiparazitika v celej domacnosti? Uzivali by ste Vermox?
@anonym_autor ano, my sme preventivne brali vsetci.
@aalt Kedy to bolo? Lekari sa teraz zdrahaju predpisat, ak nie su priznaky.
@anonym_autor tiez vsetci sme brali vermox
Tusim pred rokom, alebo pred dvoma. Nikto nic neriesil. Deckarka rovno odporucila brat vsetkym v domacnosti. Zistene - priznaky mala iba mala dcerka. Ostatni iba preventivne.
@aalt Kedy to bolo? Lekari sa teraz zdrahaju predpisat, ak nie su priznaky.
@anonym_autor my sme mali teraz dva mesiace dozadu. Predpisala nam zentel. Je silnejsi ako vermox a je to len jedna tabletka. A odporucila celej rodine. Bez problemov nam dospelym obvodak predpisal ked som volala.
@anonym_autor nám trom vystačila krabička ktorú mal predpísanú syn. Berie sa jedna tabletka a preventívne druhá s odstupom pár týždňov. A v balení bolo 6 tabletiek
Celej rodine dal lekar, este aj svokre. Maly to lapol na ihrisku
Celej rodine dal lekar, este aj svokre. Maly to lapol na ihrisku
@kiki68 Ako vies, ze prave na ihrisku?
Detská nám predpísala rovno toľko ako bolo treba pre celú rodinu. Väčšinou sa to totiž rozšíri na všetkých aj keď ešte nemusia mať príznaky, takže ak sa nepreliecia všetci naraz, často sa to vráti. Stačila jedna tabletka a o pár týždňov ešte raz, nič hrozné, určite lepšie než keby sa to dieťaťu malo vrátiť.
@anonym_autor určité liečiť sa všetci. Moja dcéra mala mrle bez príznakov. Usídlili sa jej v slepom čreve a mala akútny zápal.
Ak nie vermoxom tak aspoň parazitexom.
Vyzera, ze najnovsie sa uz nelieci cela domacnost. Viacero lekarov to odmietlo predpisat 🤔
Vyzera, ze najnovsie sa uz nelieci cela domacnost. Viacero lekarov to odmietlo predpisat 🤔
@anonym_autor tak kupte parazitex pre tých čo nie sú infikocaní
@anonym_autor tak kupte parazitex pre tých čo nie sú infikocaní
@terry658 Dakujem.
Parazitex je slaby. Je to prirodny pripravok, pozri si zlozenie.
@terry658 Dakujem.
@anonym_autor ja tomu nerozumiem. u nas tiez lekari trvali na prelieceni celej rodiny a to prave nasa dr ide dost s dobou aj ten zentel sa dava po novom. a aj v lekarnach mi lekarnicky povedali ze sa vzdy dava celej rodine. a ako pisem bolo to pred dvomi mesiacmi krajske mesto.
Ano, teraz v aprili nam predpisala dr. Celej rodine
Ano, teraz v aprili nam predpisala dr. Celej rodine
U nás tiež dcérka došla domov z výletu a bum...odvčera to zacali brať preventívne aj synovci a dnes začneme my dospelí

@anonym_autor ano, my sme preventivne brali vsetci.