Mrle u 2-ročného a svrbenie
Ahojte, je tu už pár diskusií o tomto ale potrebujem pár rád, lebo v tom strese, som sa zabudla opýtať dr. Bol to sok keď som zistila že 2 ročný syn má mrle, dr nám napísala Vermox na 3 dni ráno a večer tabletku. Kedy prejde to svrbenie? Dnes je tretí deň a stále ho to svrbí. Každý deň prezliekam perinky, umývame ho pri výmene kazdej plienky.. dokedy to takto treba? Kedy bude môcť ísť napr do bazéna? Vonku je už teplo a chudatka deti sa na ten bazén len pozerajú a čakajú... To treba až tých 6 týždňov počkať? Veď to je celé leto 😅
To neprejde zo dna na den. NIekedy je to aj par tyzdnov. Tie tabletky sa beru 3 dni a potom po 2 tyzdnoch a po 4 tyzdnoch tusim. Treba dobrat celu liecbu. Je to veeelmi neprijemne, ale treba vydrzat este.
Nam na to dr. Predpisala zentel. Ja silnejsi a dava sa.len jedna tabletka. Nam dala obmedzenie len na prve tri dni a potom ze uz mozu vsetko.
To neprejde zo dna na den. NIekedy je to aj par tyzdnov. Tie tabletky sa beru 3 dni a potom po 2 tyzdnoch a po 4 tyzdnoch tusim. Treba dobrat celu liecbu. Je to veeelmi neprijemne, ale treba vydrzat este.
@ivanakal u nás zafungoval ihneď, dodržali sme pravdaže celú liecbu. Ale uľavilo sa mu hneď na druhý deň.

@otilia16 zavolaj dr. 😉 budes mat istotu.