icon

Musia sa deti pozerať na dojčiacu ženu?

23. jan 2024

Ahojte žienky, bola som u pediatra s dieťaťom a v čakárni jedna matka vyvalila prsia úplne v pohode pred všetkými prítomnými. Za mňa nech si dojčí každá kde chce, ale táto “…pani…” si vytiahla tričko pod ktorým nemala ani podprsenku až po krk a kým decko sa kŕmilo, tak bez hanby vyvalovala druhý cecok na všetkých. Na upozornenia nereagovala, ani na prosby nech sa prekryje, nechutné to bolo celé. Naozaj sa na takéto indivídua musia pozerať deti v čakárni? Neviete niektorá, ako by sa to dalo riešiť? Neviem či sa jedná v takomto prípade o priestupok (obnažovanie na verejnosti) alebo sa s tým ozaj nedá nič robiť?

Strana
z12
sono2
25. jan 2024

@babulkomale vieš čo, choď už do riti s tou chorou morálkou. A čo keď nemala otca, tak sa z toho neposerieme a plavky čo? Veď to sú slipy!
A ja som svokru predstav si videla v spodnom ako aj ona mňa. Som v rodine 20 rokov, čiže čo to som už videla. Máš choré názory, nejaký komplex!
Nikoho ale nezaujíma.

miskakyska
25. jan 2024

@sono2 ..si dnes ešte guľky nevidela, keď si taká podráždená?😁

... Áno, áno už bežím..paaa😘

sono2
25. jan 2024

@miskakyska videla pred chvíľou, môj muž sa sprchoval. Chceš foto? Evidentne ti chýba to medzi nimi.

sono2
25. jan 2024

Ináč. Mam kamarátku, super ženská. Doktorka. 2 vysoké školy. Matka ju držala extreme na krátko muži fuj, bozkávanie fuj. Ta žena má po 40 a je bez muža, bez dieťaťa. Čiže, dávajte pozor, že môžte svojimi názormi pokaziť život svojim deťom...
Normálne veci budú pre nich nenormálne. Ako v prípade mojej kamarátky, čo je veľká škoda.

majlo1234
25. jan 2024

@babulkomale mas pravdu, u nas doma sa neproduciruje svokra naha, ale ani my pred nou😀

babulkomale
25. jan 2024

@sono2 teba asi ano, ked sa k tomu stale vyjadrujes, uchylacka. Chodis s holymi kozami aj do obchodu?
To som nevedela ze vsetci co sa nepredvadzaju holi na verejnosti, maju komplexy.
Myslela som, ze sa len slusne spravaju.

sono2
25. jan 2024

@babulkomale si chorá.

babulkomale
25. jan 2024

@sono2 😂😂😂🤦 alebo ty.

babulkomale
25. jan 2024

@majlo1234 tak myslela som to tak, ze napriklad ked prideme k nim, ani v lete nebehaju polonahi po dome ale su slusne obleceni.
Ked som sama doma, podlahy umyvam v horucavach kludne len v nohavickach. Ale debata bola - prso verejne vytiahnute v cakarmi medzi ludmi.
Doma nech si kazdy robi co chce.

sono2
25. jan 2024

@majlo1234 svokra sa vyzliekla u seba doma, keď si obliekala kostým, vidím ju bežne v plavkách, proste raz za rok sa stane, že sa niekto vidí. Vám dvom o čo ide?
Proste mi nevadí dojčenie hocijako hocikde. Mam krk, viem sa otočiť, nechápem, čo stále riešite?

sono2
25. jan 2024

@babulkomale čo konkrétne? Ale teraz úplne vážne... lebo už ma urážaš. V čom som konkrétne uchylna?
Moje deti sú od seba 2,5 roka, čiže staršia videla dojčenie. Z jedného prsníka.
S mužom nevidia žiadne intímnosti, ledva pusu, v živote Sex.
Rovnako tv, nevhodné vypínam, posielam sa hrať, cez deň je kadečo v tv.
Nechodím nahá, občas sa stane. Proste bez otázok, na krámy, odpoviem vetou, viac sa deti nepýtaju. Muža tiež logicky videli, prichádza po 12tke domov, proste do tej sprchy občas vojdu, mame zašupovacie dvere.
Deti mi dôverujú, ak ich niečo dole štípe, povedia, natriem. Vystrihy nenosím ani tanga, robím v kancelárii, chodím slušne oblečená. Nemaľujem sa.
Ak sa zvrtne debata na nejaké veci, debata sa končí s tým, že nie je staršia veľká. Nič detailne nevysvetľujem.
Deti vedia, čo je dojčenie aj čo je tehotná žena.
Nemienim sa viac týmto štýlom baviť. Uráža ma to.

babulkomale
25. jan 2024

@sono2
Ja urazam TEBA? 🤦

Toto si napísala prvá:
@babulkomale vieš čo, choď už do riti s tou chorou morálkou. A čo keď nemala otca, tak sa z toho neposerieme a plavky čo? Veď to sú slipy!
A ja som svokru predstav si videla v spodnom ako aj ona mňa. Som v rodine 20 rokov, čiže čo to som už videla. Máš choré názory, nejaký komplex!
Nikoho ale nezaujíma.

Dobrú noc a šťastný nahý život.

aurora33
25. jan 2024

@sono2 to vážne ideš na základe toho, že niekto napíše že nechodí nahý po dome pisat že ti ľudia vychovajú nenormálnych ľudí? Akože fakt?! 😂
Moji rodičia ma vychovali normalne. Chodili po dome oblečení ako ľudia. A ja som tiež normálna, mám muža, deti, kariéru a žiadne komplexy.
Ale ako tu citam tak som fakt prekvapená z niektorých odpovedi, pretože podla psychologičiek z MK by som mala byt sama, opustená s mega komplexami a zahalená minimálne v kombinéze 😂😂😂😂

sono2
25. jan 2024

@aurora33 a ja som kde propagovala chodenie po dome? Už neviete, čo kto napísal totiž.

@babulkomale a čo? Neni môj problém, že dievča nemá otca. Moje deti poznajú všetko, do istej miery, nie sú šokovane z ničoho. Staršia je veľmi rozumná a pochopi kadečo, nepýta sa viac, ako treba. Predstav si, že videla cez oblečenie svokrovi plienky, začala sa smiať. Zdôraznila som, že dedo je chorý a nevhodne sa správa.
Reaguješ nonstop posmeškami, a urážaš ma, len preto, lebo tolerujem dojčenie hocijako. Ostatné som ti napísala, ako to u nás v rodine chodí, úprimne a narovinu, a ty sa len vysmievaš.

majlo1234
25. jan 2024

@sono2 niee, ja som s tebou vo vsetkom, len som dala zapravdu babulke, ze svokru som holu nevidela. Ona mna asi aj hej, kedze bola u nas nasackovana po porode na sva tyzdne😏
Ano, uz si to mylia, hole chodenie propagujem ja😂 a nema nic spolocne s dojcenim, ktore je stale ta najprirodzenejsia vec pre mna hocikde na verejnosti

aurora33
25. jan 2024

@sono2
@majlo1234 no ano skombinovala som vás dve dokopy. Jedna propaguje to, druhá tu straší šialenými matkami. A ano dojčenie je prirodzená vec, pokojne kdekoľvek na verejnosti, ALE! keď sa chce, tak sa môže vykonávať úplne diskrétne. A nie ako spomínaná pani v cakarni.

dzejny656
25. jan 2024

Ja mám 4 ročnú a kebyže takto vidí nejakú ženu v čakárni, určite by z toho nemala traumu. Vie ako vyzerajú prsia, vie čo je to dojčenie a dokonca vie aj čo je to menštruácia, ze ju raz bude mať aj ona a ako vznikajú a rodia sa deti. Máme viacero knižiek o ľudskom tele ktoré si rada číta, pohlavné organy pomenováva "pravými" názvami a ja na tom nevidím nič šokujúce čo by v jej veku nemala vedieť.

majlo1234
25. jan 2024

@dzejny656 podla mna je to takto spravne tiez.

sofia1979
Autor odpoveď zmazal
banderaska29
26. jan 2024

@valeria_h tak každá žena, ktorá porovnáva sex a dojčenie je proste pripečená. 😀 ja stale a cely cas hovorim iba o tom, že to nie je porovnatelne.

Strana
z12