icon

Musia sa deti pozerať na dojčiacu ženu?

23. jan 2024

Ahojte žienky, bola som u pediatra s dieťaťom a v čakárni jedna matka vyvalila prsia úplne v pohode pred všetkými prítomnými. Za mňa nech si dojčí každá kde chce, ale táto “…pani…” si vytiahla tričko pod ktorým nemala ani podprsenku až po krk a kým decko sa kŕmilo, tak bez hanby vyvalovala druhý cecok na všetkých. Na upozornenia nereagovala, ani na prosby nech sa prekryje, nechutné to bolo celé. Naozaj sa na takéto indivídua musia pozerať deti v čakárni? Neviete niektorá, ako by sa to dalo riešiť? Neviem či sa jedná v takomto prípade o priestupok (obnažovanie na verejnosti) alebo sa s tým ozaj nedá nič robiť?

andigab
23. jan 2024

@sissy27 čítaj s porozumením, neprelietaj ponad riadky. Bot aký? Chatbot, autobot? Môžeš to špecifikovať?
Tvoj štýl je á la troll. Atakovať, urážať, haniť!

sono2
23. jan 2024

Kočky, ale už ste smiešne.

viestta
23. jan 2024

@h2 pubertaci videli na fotke nielen prsia, ale aj chachanu, tych uz v tomto smere nezosokuje nic. Mozno len fakt, ze na prsiach je pricucnuty novorodenec.

simca06022011
23. jan 2024

@sono2 na kupaliskach, ale po meste sa hore bez asi nikto nepromenadoval, neposedaval, ze? ved kludne vytas prsia kde len chces, z reacii prekvapena nebud. Ako som pisala, da sa to rozne diskretne robit.. kto chce vie, kto nechce nechce.. hadam aj ked nedojcia dokazu takto v pohode sa vyzliect na ulici, ved normalka.. ci to potom sa zase hraju na cnostne? :D urcite neriesim a nestazujem sa ked sanam toto stane, ale nepochopim to absolutne. A obhajovat to ako nieco ok, mi tiez nepride v poriadku. Mam dceru, asi by som este inak k tomu pristupovala, keby som mala teraz tinedzera chalana..

andigab
23. jan 2024

@viestta mne až také strašné to jej pohoršenie nepripadá. Je naštvaná, viac za svojho syna, než za seba. Ty si možno pokojnejšia, rozvážnejšia žena, ona je temperamentnejšia. Preto takáto reakcia. Možno to podala emotívne, ale v podstate má pravdu. V tom sa iste zhodneme

stanislavicenka
23. jan 2024

@melanta presne.
@autorka a ešte sa aj hanbis a tuto otázku zadavas anonymne. Aši nie si schopná vysvetliť tvojmu dieťaťu, čo ťa žena robí, že vlastne kŕmi vlastne dieťa. Co uz, to je skôr tvoja neschopnosť.

h2
23. jan 2024

@sono2 No a??? Chlap, ukazujúci obnažený penis žiačkam základnej školy je hnusný úchyl. Žena, ukazujúca obnažený prsník žiakom základnej školy, je chvályhodná matka, obetavo kŕmiaca svoje dieťa?

h2
23. jan 2024

@viestta Aj také siedmačky na ZŠ napríklad už videli penis, niektoré určite. A preto je v poriadku, keď ho uvidia aj naživo, v kríkoch pri škole po ceste domov?

stanislavicenka
23. jan 2024

@simca06022011 pretože v zahraničí ženy toľko nedojcia, kvôli tomu, že sa skoro vracajú do prace, takže nabehnú na umelé mlieko☺️

sono2
23. jan 2024

@simca06022011 ale ona nebola v meste ale u dr a dojčila dieťa. Čiže si na kúpalisku a vedľa teba sa vyzlečie žena, muž sa díva, deti sa dívajú ty sa dívaš. Ľudia sa zvyknú postojačky opaľovať hlavne pri mori. Potom sa zohnú, opäť ti tam padnu oči. Ale tak, tam je to normálne, u dr nie dojčiaca žena.

h2
23. jan 2024

@stanislavicenka A čo tá žena robí s druhým prsníkom, z ktorého nedojčí dieťa?

andigab
23. jan 2024

@h2 toto som už spomínala vyššie a žiadna obhajkyňa nahých pŕs nereagovala. Došli im argumenty a ostáva len znížiť sa na osobné útoky.

simca06022011
23. jan 2024

@sono2 tak ani v cakarni u lekara, nesedis hore bez... ked uz to musis mat konkretne
ani v restauracii (dokonca v letoviskach niekde sa uz v plavkach ani tam nedostanes), ani kaviarni, ani na lavicke v parku, ani nikde..
je normalne dojcit, nie je normalne pretrcat prsia kadetade.

sono2
23. jan 2024

@h2 myslím že porovnaš BMW s kolobežkou😅😅

valeria_h
23. jan 2024

Obyčajné exhibicionistky, ktoré majú dieťa ako výhovorku pre svoju úchylku.

sono2
23. jan 2024

@h2 na druhý prsník sa pozerajú oteckovia a zrazu sú smädní🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

simca06022011
23. jan 2024

@stanislavicenka vidis, aspon maju klud... nekvapka im to na mozog a este stale vedia po par mesiacoch co to o intimite :D

sono2
23. jan 2024

@valeria_h presneeeee

lunademonica
23. jan 2024

Ty si nechutna... Preco si tie svoje deti nevyviedla von na ulicu, aby mala ta pani sukromie? Nehanbis sa takto ocumovat kojacu zenu? Mlieko od kravy piju tvoje deti? To neni nechutne?

misiak7777
23. jan 2024

@melanta čiže by bolo aj v poriadku, keby niekto okomentoval stav jej pŕs? 😃😃 Však keď vyvali obe prsia, tak asi chce ohodnotenie 😃😃😃

autor
23. jan 2024

@stanislavicenka Nie som veru schopná vysvetliť, čo robí tá žena. Ani pochopiť to nie som schopná. Nebudem hovoriť, že kŕmi svoje dieťa, keď ona sa obnažuje pred deťmi, nebudem toto ukazovať ako príklad a že je to normálne, lebo nie je to normálne. Jediné čo k tomuto môžem povedať dieťaťu je, že teta je divná a nie je normálne sa vyzliecť v čakárni. Slušní ľudia to vedia, teta to nevie. Inak to vysvetlit nedokážem.

andigab
23. jan 2024

@lunademonica teraz premýšľam nad poslednou vetou. Prvú časť beriem ako sarkazmus, ten koniec si ako myslela?
Dojčiaca žena a kravské mlieko? Vysvetli mi to, prosím.

stanislavicenka
23. jan 2024

@autorka tak vidíš, vieš to vysvetliť. Neviem, v čom je problém. Ľudia sú vseliaki. A keby iba dojci dieťa, to by ti nevadilo?

simca06022011
23. jan 2024

@misiak7777 akoze podat vizitku napr plastickeho chirurga, so sucitnym pohladom, ze nebojte sa, urcit esa s tym nieco bude dat robit? :DDD
to samozrejme srandujem, nechcem byt hnusna :D

autor
23. jan 2024

@h2 áno presne, je to úplne šialené …
Toho úchylného muža je možné aspoň nahlásiť, ale s takou ženou čo môžem robiť, ozaj iba sa otočiť asi. Až hlava mi toto neberie.

lunademonica
23. jan 2024

@h2 nemozes porovnavat penis s prsiami, je to uplne ine ..ta kojaca zena neukazovala vaginu ... Prsia v prvom rade sluzia pre deti a neni dovod im zakryvat oci...to ze su prsia sexualizovane je vysledok patriarchatu, muzskeho pohladu na svet. Si zober ked kojenec vidi prsia tak je obetou matky uchylacky?

Muzske prsia su sexi pre zeny ale to je jedno, lebo na zenskych pocitoch nezalezi, vlastne zeny ani nemaju sexualitu, tsk chlapi mozu chodit bez tricka, hoc ich cecky na nic nesluzia...

misiak7777
23. jan 2024

@simca06022011 odpadávam od smiechu 😂😂😂😂😂😂 no napr, alebo napísať na papier ohodnotenie, dávam tri body z 10😃😃😃

simca06022011
23. jan 2024

@misiak7777 no tabulky s bodmi rozdat a moze sa aj diskutovat napr. v tej cakarni

andigab
23. jan 2024

@lunademonica ty nemáš sexualitu? Toto je tiež dôsledok patriarchátu.

lunademonica
23. jan 2024

Napisem druhy uhol pohladu:
Ked som kojila vonku, vzdy som sa snazila niekde bokom schovat, no vzdy a za kazdym sa z niekade vynoril nejaky uchyl alebo uchylacka, ktori presli okolo len aby ma mohli očumovat, ved uz dialky videli ze kojim, aj tak prisli blizsie ....