Musia sa deti pozerať na dojčiacu ženu?
Ahojte žienky, bola som u pediatra s dieťaťom a v čakárni jedna matka vyvalila prsia úplne v pohode pred všetkými prítomnými. Za mňa nech si dojčí každá kde chce, ale táto “…pani…” si vytiahla tričko pod ktorým nemala ani podprsenku až po krk a kým decko sa kŕmilo, tak bez hanby vyvalovala druhý cecok na všetkých. Na upozornenia nereagovala, ani na prosby nech sa prekryje, nechutné to bolo celé. Naozaj sa na takéto indivídua musia pozerať deti v čakárni? Neviete niektorá, ako by sa to dalo riešiť? Neviem či sa jedná v takomto prípade o priestupok (obnažovanie na verejnosti) alebo sa s tým ozaj nedá nič robiť?
@sono2 Vieš čo, môj syn je fakt veľmi hanblivý, až sa na tom občas s mužom smejeme (samozrejme, že nie pred ním!), lebo my nie sme hanbliví vôbec. Takže keď viem, aký je, tak sa, s ohľadom naňho, snažím, aby ma holú nevidel. Práve preto, že by mu to mohlo byť nepríjemné. Hovorí sa tomu brať ohľad na pocity druhých. V tejto diskusii u mnohých zjavne neznámy pojem.
@mamamasama Prečítala si si to pozorne? Asi si prehliadla, že mamička mala vonku obe prsia, doslova vystavené na obdiv a na upozornenia nereagovala. Čiže nebolo to o tom, že len kŕmila chúďa hladné dieťa.
Podľa tejto diskusie je väčšina tu prítomných dám zvyknutá úplne bežne ukazovať svoje prsia len tak random hocikde,hocikomu.Zaujimave.
@h2 fakt tomu veríš? Že vytasila obe? Veď to je do očí bijuci blud, len aby autorke pritakalo viac mamičiek.
@h2 jak neumyselne? Chlapi si v lete tricka na verejnosti vyzliekaju neumyselne? Co im ich odfukne vietor?
A prosim ta, ktora kojaca zena kedy niekomu strkala prsia rovno pod nos? Prehanas strasne.
Ja neverim ze nejaka mamicka sa chce ukazovat, exhibicioniznus je muzska vlastbost, to len nekojace a svätuškarske puritansky robia z kojacich zien demonov.
Ty individuum si asi nedojcila ani tyzden inak by si sa takto nevyjadrovala o inej matke
@himedzi Naozaj? super vedieť, ďakujem
@mamamasama Áno, verím. Prečo ty nie?
@h2 tak si veľmi naivná osoba. 🤦🏻♀️
@lunademonica Takže ideme teraz zovšeobecňovať? Ukazujú sa chlapi, neexistuje, že sa bude ukazovať žena?
A to s tým tričkom: v našej spoločnosti je obnažená mužská hruď niečo, čo je prípustné za istých okolností. Jasné, že by tak muži nemali chodiť na verejnosti, tak isto, ako by nemali (muži, ani ženy) chodiť na verejnosti v plavkách. Tak, ako je u nás normálne, že žena ukáže tvár a vlasy, tak to zase v iných kultúrach nie je prípustné. Žijeme v istej spoločnosti, kde platia nejaké pravidlá. Niekde v africkom kmeni je zase úplne v pohode chodiť s obnaženými prsiami. V našich končinách nie.
@mamamasama Dobre.
sissy27
•
Dnes o 13:16
kojaca mafia za 3..2...1... 😂
Nespravíš s tým nič, ešte teba zdrbú, 🤣🤣🤣
Veru, mafia.
Akoby zena po porode uz nebola zenou, nedavno mladym dievcatom, len dojnou kravou a vyrobkynou mlieka. Ze ma niekto rozpaky, šok? Ja som matka, kto je viac???
Teraz si predstavte, ze v tej cakarni nemusi cakat len dalsia matka s deckom, ale povedzne chlap s deckom, kolega muza tej dojky. A dalsi den v robote zavrci na chlapa od tej dojnice... Ta tvoja ma teda koziska, vyvalila mi ich pod nos👿
Toto inak do 89.robili len ciganky. 👸
@majlo1234 to ti nedoslo, ze u pediatra sedí s kazdym dietatom aspoň jeden dospely, niekedy aj dvaja?
@diewcatqoo píše o malom dieťati. A väčšiemu dieťati vysvetlíš. Ale keď tu tak občas čítam tak by sexuálna výchova mala byť na školách povinná, keďže rodicia majú problém sa rozprávať s dieťaťom o ľudskom tele a o nahote.
@simca06022011 tak verim, ze sa pohorsujes aj nad tymi ostatnymi pripadmi, ktorych je viac ako dojciacich matiek
Mne napadla príhoda môjho známeho - išiel autobusom v našej podtatranskej oblasti, smer dedina, pri ktorej je rómska osada. Jedna osadníčka v autobuse vytiahla cecok na svoje batoľa, lebo mrnčalo a keď dieťa ďalej vystrájalo, povedala mu:”Jedz, lebo dám tomu pánovi.” Môj známy radšej zvyšok cesty pozeral uprene na krajinu za oknom, aby náhodou nedostal jesť 🤦🏻♀️😂 K téme - ja autorku chápem, mne by to tiež nebolo príjemné takáto situácia. Pani bola zrejme taká slušne povedané jednoduchšia, keď si nevie zakryť druhý prsník, je to nevhodné, dieťa vie nadojčiť aj diskrétne.
@stanislavicenka samozrejme, v klude sa na fore pohorsim, a mam pochopenie pre tych, ktori to riesia, nad cimkolvek co sa vymyka nejakemu slusnemu spravaniu... a teda nie nevydela som hole prsia este nikde na verejnosti (az na tie plaze, kde to clovek s tym proste rata). Ak bude pisat nejaka zena ze isla s dietatom po ulici a okolo isla polonaha zena s trickom pod krkom, iste ju podporim.
Ja som toto zažila už 2x 🙈 raz uprostred mesta na autobusovej zastávke si pani zrazu vytiahla tričko, obe prsia von a volala na asi 3rocneho nech k nej príde papať 🙈 a tak si tam posedela s prsiami vonku a kojila kým prišiel bus 🙈 potom v restike. maminka prišla s mužom na obed, vytiahla prso v strede plnej restiky, nakojila a posedela si tam s vytasenym prsom dobrú hodku 🙈 to sa uz hostia sťažovali čašníkom 🤦🏼♀️a zakryte neboli ani jedna 🤦🏼♀️ takze áno aj takéto ženy existuju. Ja som kojila vonku len pár krát a zakrytá som bola vždy že ani náhodou nebolo nič vidno
Ach bože, zase dvojaký meter...
Keď doma pozerá svokra na dojčiacu nevestu, v pritmí spalne, prípadne niekto z rodiny, tak fuuuj aká hnusoba , nenechá matku v kľude ale musí očumovat , potvora škaredá
A tu mrte žien schvaluje hole cecky na verejnosti 🤦
Du blejt velebnosti...
Nemusia. Treba vlastné decko zaujať, aby sa kukalo inam.
Akoze choreeee čo to tu čítam. Kojila som dlho obe moje deti, ale vždy decentne. Žiadne takéto extravagantné vyťahovačky von.
Trapne, že ju museli DOSPELÚ ŽENU” upozorňovať aby sa zakryla. No hnus. Ja ako sa poznám, urcite by som sa ozvala. Až som nahnevaná keď si to len predstavím 😀 to čo za teľa kojilo?
@konikmodry111 toto mi pripomína fotku našej Dominiky Cibulkovej z niektorej z rakúskych reštaurácii. Obe cecky vonku, nasadila odsávačku a automatické odsávanie na verejnosti mohlo začať!

Toto považuješ za niečo pohoršujúce? Nechutné? A tvoje deti jedli čo? Rezne? Mala utekať s placúcim dieťaťom? A čakať ešte dlhšie, aby ju niekto predbehol? Veď to dieťa len jedlo!!!! Dojčenie je normalne. Nechápem ľudí ako si ty. Totálna prízemnosť a primitivizmus.A ešte tu fakt verítr tej bájke, že vytasila obe prsia? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Fakt ste tu dobre padnuté na hlavu.