Na 2,5-ročného synčeka spadla komoda
Žienky, som v strese. Dnes ráno sa malý chcel obliecť, vyťahoval si veci z komody, zasekol sa mu šuflík a tá sa na neho prevrátila a zavalila ho 😭. Zozadu bola upevnená len takým háčikom a evidentne to nestačilo. S manželom som sa na tom hneď vyhádala. Bola som pravdaže pritom, keď sa to stalo, tak som malého hneď vytiahla. Má trošku oškretú nôžku, chrbátik a zdá sa mi, že má aj malú hrču pod vláskami, ale nevidno ju, len ju cítim, keď prejdem prstami po hlavičke.
Malý plakal pár minút, ale potom sa začal správať úplne normálne. Pýtala som sa ho, kde ho čo bolí, tak ukázal len na nôžku. Má 2,5 roka. Deň pokračuje normálne, malý sa hrá, boli sme na prechádzku, pýta si jesť, piť, teraz som ho uložila spať. Všetko vyzerá byť v poriadku, no aj tak by som s ním chcela skočiť na pohotovosť, aby ho prekontrolovali. Manžel hovorí, že ak je v poriadku, tak na čo. Ja však už Googlim a čítam rôzne hrozné veci. Koľko detičiek zahynulo pod tými nešťastnými komodami, o vnútornom krvácaní atď. Od incidentu prešlo 6 hodín. Nespúšťam ho z očí. Mám ešte čakať, alebo kašlať na manžela a predsa ísť? Som od rána ako na ihláxh.
Neboj, nič mu nebude. To sa stane pri deťoch. Drž sa!

Ex ked mal syna stalo sa to tiez cely mechur mal modry ,isla som na pohotovost pretoze som sa bala mal odrete pliecko mechur az modry.Nastasyie nic vazne.Mal 5 r