Nádcha u 10,5-mesačného bábätka
27. dec 2022
Ahojte. Ktorý sprej či kvapky sú najúčinnejšie pri nadche bábätka? Doteraz sme mali nasivin do 1.roka ale prd pomáha🤭dieťa má 10 a pol mesiaca
@dettilv ak nadcha trva dlhsie ako tyzden,nam pomaha Pamycon kvapky a zarabana modra voda na vytieranie nosteka (ak je nos prilis suchy od soplov,tak ho pekne zvlhci).samozrejme,physiomer a stale zvlhcovat a odsavat..ak trva napriek tomu sopel,skus dat spravit vyter z nosa, ci nema bakt.infekciu (moraxela atd)

Mali sme mesiac dozadu covid, vtedy mala dcera 11m, mala sopliky len dva dni inak nic ine. Davala som na striedacku sprej s morskou vodou urceny pre deti a physiomer pre deti. Musis pravidelne odsavat sopliky aby nemala upchaty nos. My mame pripojitelnu odsavacku na vysavac a tym sme jej odsavali lebo tie elektricke stoja za 💩. Ak chces mozes kupit aj detsky inhalator a inhalovat fyziologicky roztok aj to pomoze ale ma to hrozny zvuk a moja sa toho bala. Hlavne tie sopliky treba odsavat aby jej neupchalo dutiny, vie byt z toho aj zapal ucha.