icon

Nádcha u trojmesačného a inhalovanie

pataja
18. máj 2022

Ahojte. Syn je poriadne nachladnuty, má silnú nádchu, už sa chudacik nevie ani poriadne prisat a papat, co sa dusi tými zatekajucimi soplami. Odsavam, polohujem, dávam fenistil, nasivin morskú vodu ale chcem skúsim aj inhalovat- dat do difuzera nejaký prírodný olej (asi vraj eukalyptus je ok). Len teda neviem, ktorý kúpiť aby som nespravila viac škody ako úžitku. Aké 100% prírodné esenciálne oleje by ste odporúčali pre bábätko? Ktoré používate vy?

mimi3008
•
18. máj 2022

Ja pouzivam solny roztok a vincentku

pataja
autor
•
18. máj 2022

@mimi3008 ďakujem, na vincentku som úplne zabudla a solny roztok ako pripravujes?

amelie2017
•
18. máj 2022

Tak malemu babatku maximalne vincentku. Neriskovala by som nic ine.

mimi3008
•
18. máj 2022

@pataja z lekarne kupujem flasu infuzneho rozroku NaCl

endzi83
•
18. máj 2022

@pataja myslíš inhalovat, ze to nechať prúdiť vzduchom v miestosti či inhalovat s maskou na tvár? Za mňa eukalyptus je silný pre tak malé bábätko.su esenciálne oleje robené pre deti tak skor také by som hľadala na očistenie vzduchu.

pataja
autor
•
22. máj 2022

@endzi83 myslela som oleje do difuzera...nie inhalovat s maskou na tvari

endzi83
•
22. máj 2022

za mna pre tak male dietatko silna silica, mate nejake ine doma? uz nieco kupene co pouzivate? hlavne viac vetrat len pozor na dieta a prievan. skuste jemnu masaz chodidiel, este ma tu nadchu ci aj nieco ine teplotu kasel ... ?

endzi83
•
23. máj 2022

@pataja u tak malych deticiek su vhodnejsie harmancek a levandula. silne silice mozu drazdit.