Nádor na vaječníku u dvojročnej dcérky
Je tu dáka mamička, ktorá si prešla tým čím prechádzam?!.. Nádor na vaječníku u 2r dcérky..
@marnat21 taktiež som v šoku, to je neskutočne, pred 17r som ako 10r mala nádor na vaječníku a už vtedy nechápali ako 10r dievča môže mať nádor na vaječníku a teraz už aj u 2r 😶. Držím vám palce, mne vtedy celý vaječník museli zobrať, ale našťastie bol nádor nezhobný, dokonca sa mi to zopakovalo neskôr a vtedy zobrali iba polovicu druhého vaječníka. Maličkej prajem veľa zdravia a hlavne nech to doktori čím skôr riešia. Držte sa ❤️.
☹(( paneboze, ja len ze držím prsty aby mala bola co najskôr v poriadku
@teegreen čiže Ty si sa len tak medzi rečou (dá sa povedať z ničoho nič) bavila s endokrinológom o nadore vaječníkov u malých dievčatiek... A už vieš rovno povedať, že je za tým vakcína proti tuberkuloze... Ty si iný borec
@marnat21
Mrzí ma, že v takomto veku riešite práve takýto zdravotný problém 😒 už viete, aký je to nádor? Resp. Verím, že nejde o zhubný nález. Ako sa na vôbec prišlo u tak malého dievčatka? Poradiť neviem, len teda silno držím palce 🙏
Pocula som o tom len v súvislosti s epilepsiou, myslim ze autoimunitne podmienenou
@naja94 odkiaľ len ty môžeš vedieť aké ja mám vzdelanie😂. Trošku brzdi so svojim egom. Ak ja niečo napíšem, tak zväčša na základe reálnych skúseností, nie jedna pani povedala, čo sa však o tebe povedať nedá. Ale ako som napísala, je mi jedno, čo si myslíš😉. Krásne Vianoce ti želám😘.
@teegreen
Ak by si mala patričné vzdelanie, nemusela by si sa oháňať známosťou s jedným endokrinológom, ktorý Ťa zásobuje (údajne) informáciami... Ak by si mala patričné vzdelania, neprezentovala by si vitamín C ako všeliek... Ak by si mala patričné vzdelanie, nezvaľovala by si všetky zdravotné problémy na vakcíny...
Veľké ego tu máš jedine Ty, keď úplne drzo a bezostyšne zakomponuješ vakcíny do každej choroby...
Ja Ti okrem krásnych Vianoc prajem aj to, aby Ti vždy stačil len ten vitamín C a nepotrebovala si naozajstné lieky

Och ježiši kriste taka malička a nádor ved to nemavajú dospele ženy nikdy som nepočula o tom aby dievčatko malo taký nádor.Veľmi vám držim palce musiš byť silna a čo davaju dcérke liečbu.Och malička sa ešte ma hrať a nie nádor a na ženskom orgáne v 2 rokoch.Ja som v úplnom šoku veľmi vám držim palce.