icon

Nadváha u 3-ročnej

ardnaxela1989
5. sep 2022

Ahojte potrebovala by som poradit 3 dcera ma 26kg potrebuje schudnúť kvôli zdravotným dôvodom ona papa úplne všetko aj zeleninu aj ovocie aj sladke nič mi nevyberá pohybu ma dosť myslim si rodine nemé nadváhu takže genetickou to nieje. Budem vďačná za každú radu

Strana
z2
andreatytler
6. sep 2022

@sense Chod za odbornikmi nech vam vypracuju plan. Je este prilis mala na to aby si zacala s domacimi radami a dietami, hlavne ked este mala zdravotne problemy.

veronicka88
6. sep 2022

@andreatytler súhlasím, ak je zdravotne ok skúste krúžok(tancovanie,telesná vychova-u nás je taký od 3r,gymnastika niečo pohybové)

riyadh
6. sep 2022

@ardnaxela1989 Toto ze je obezne dieta? Je "ubita" ale podla foto isto niebobezna.. Samozrejme pytaj si endokrinologiu pre istotu, ale zacne skolka kruzky a budeblepsie😊

kittykat22
7. sep 2022

@ardnaxela1989 Inak ako pises, ze papa sladke 3/4 za den + ovocia + jogurty tak to je fakt dost na take male dievcatko. Ked bol syn vo veku 3r tak dostaval napriklad lentilky na pridel. Kupila som lentilky, nasypala mu 4 do ruky a to bol koniec. Dostal potom este polku bananu. Ale jedaval domace jedlo, polievky, hlavne jedlo a sladke v nich uz nebolo. Boli obdobia ked som sa zabudla a maly preferoval len sladke a nechcel normalne jedlo - myslim, ze to tak deticky mavaju, ale presla som opat na normalny rezim s kaznou, ze jest sladke stale fakt nejde. A vodu a caj pil vzdy len ciste - bez cukru/medu. Niekedy kupime sirup aby sme mali zmenu a potesenie. Ale je to vynimocne.
Ci je toho vela na dieta vies tak, ze si predstavis, ze by si ten objem sladkeho zjedla ty. Jogurt, keksik - dva, cukrik, ovocie. A potom si premeraj dieta vyskovo a velkostou zaludku.

Strana
z2