Najdlhšie obdobie bábätka bez kakania
Mamičky , v stredu sme dali malej (5 týždňov ) k materskemu mlieku dokrm , len raz doobeda , od stredy do dnes zatiaľ nekakala , čiže 5 dní ..bruško má mäkké , prdí , ciká 6-8x denne aj normálne papá a spí , ale pár krát do dňa sa snaží akoby tlačiť a puči sa , ale vždy si len prdne ... každý deň masirujeme bruško aj cvičíme niekoľko krát . Som z toho v strese lebo doteraz kakala 2-4x denne
V piatok som aj volala z dr a že je to normálne , že aj 2 týždne nemusí ale mne sa to nejak nezdá a že keď tak máme dať rektalnu trubičku ale tomu by som sa rada vyhla .
Ako by som jej mohla ešte pomôcť ? Koľko vám najdlhšie bábätká nekakali ?
Moj syn cisto kojeny najdlhsie nekakal 19 dni. Sestricka povedala ze ak nema problemy je to ok.
Moj syn cisto kojeny najdlhsie nekakal 19 dni. Sestricka povedala ze ak nema problemy je to ok.
@selest vau 🙈 😄
@anonym_autor moja najdlhšie nekakala 10 dní, ale bola čisto na umelom mlieku vtedy
@anonym_autor moja najdlhšie nekakala 10 dní, ale bola čisto na umelom mlieku vtedy
@lenka2710 a potom sa sama alebo ste jej museli nejako pomôcť
11 dni

Vraj naozaj nemusia aj dva týždne aj mne to prišlo šialené ale pokiaľ nemá bolesti a nechceš skúsiť tu rúrku tak je to v poriadku