icon

Najlepší bezdotykový teplomer pre deti

6. aug 2025

S.O.S ženy, ktorý je najlepší bezdotykovy? Nechcem ho v noci budiť nato že mu meriam v ritke. Práve sme v obchode

martinka13
6. aug 2025

Za mňa neexistuje. Skusila som hádam všetky. Jediný spoľahlivý bol rektalny Chicco a neskôr jedine ortutovy

autor
6. aug 2025
@martinka13

Za mňa neexistuje. Skusila som hádam všetky. Jediný spoľahlivý bol rektalny Chicco a neskôr jedine ortutovy

@martinka13 ďakujem tak asi budem musieť ostať pri tom meraní

autor
6. aug 2025

Mám doma aj tieto náplaste na horúčku môžem ich použiť? 🙂 nemáte skúsenosť?

zuzkaa1991
6. aug 2025
@anonym_autor

@martinka13 ďakujem tak asi budem musieť ostať pri tom meraní

@anonym_autor podla recenzi som kupila tento tiez som mala viac druhov ale tento mera uprimne ked človek nema teplotu 😁
Ale prisla som system ako mera skratka teplotu čela takze aj ked na ortutovom vyslo ze.ma teplotu.38.5 a digi ukazalo nad 39
Takze viac menej som premerala.ortuvym kedze som chcela vediet ci ma 38 alebo uz nad 38.5

Ale ja ho používam na noc.uz asi druhý rok ci ma teplotu alebo nie

tanyan
6. aug 2025

Ja som bola úplne spokojná s tým z Lidl. Urobila som vždy 3 merania. Ak niečo odskočilo, tak som to jedno uletené meranie ignorovala a ostatné spriemerovala.
Toto predsa nie je jadrová fyzika. Potrebuješ iba potvrdiť alebo vyvrátiť, prípadne identifikovať či má bežnú teplotu, zvýšenú teplotu alebo horúčku. Naozaj je jedno či má 37,7 alebo 37,9... Aj bez choroby teplota bežne kolíše a podstatné sú len výrazné odchýlky, ktoré zachytí pri správnej technike merania každý z tých teplomerov.

kiki68
6. aug 2025

@anonym_autor wellion

jamidea
6. aug 2025
@martinka13

@martinka13 chcela som napisat ZIADNY 🙂

jamidea
6. aug 2025

@anonym_autor okrem ziadneho, zas aby som nebola zla, na to nocne skontrolovanie ci ma 38 alebo 39 moze byt aj bezdotykovy. Tam idd len o to, ci nevystupila prilis horucka, ci dat alebo nedat liek, nie ci ma 37,7 alebo 38.0

agnes28
7. aug 2025

@anonym_autor radšej kúpte tie nálepky, budete mať nonstop prehľad o teplote a bez budenia