icon

Najlepšie okluzory pre deti

5. jún 2025

Ahojte, viete okrem 3M nejakybodporucit? Lebo po 1 uziti uz ma syn cervene pod ockami... :( dakujem
robim to aj tak, ze si najprv nalepim na ruku asi 3x... A az potom na oci, ale aj tak...

katarinaba
•
5. jún 2025

Ja som synovi davala takyto na okuliare. To co sa lepi na oci mu velmi vadilo, drazdilo to.
Napr. aj tu v bazare vies kupit, obrazok je odtial.

sev111
•
5. jún 2025

My tiež látkové. Kúpené v optike.

jankalukasova
•
5. jún 2025

Látkové. Šila mi nejaká pani na Sashe presne na mieru. Stalo to asi 7€. Z tých 3M mala dcéra okamžite červenú pokožku okolo očka, po pár dňoch dokonca chrasty.

ivanabat
•
5. jún 2025

Ahoj, môj syn nemohol mať ani tie prelepovacie, ani tieto látkové, zo všetkých mal vyrážky. V momente ako sa mu trochu spotila tvár, tak sa vyhádzal. Ja som kúpila prísavkové silikónové a tie boli pre neho najlepšie.

autor
•
5. jún 2025
@ivanabat

Ahoj, môj syn nemohol mať ani tie prelepovacie, ani tieto látkové, zo všetkých mal vyrážky. V momente ako sa mu trochu spotila tvár, tak sa vyhádzal. Ja som kúpila prísavkové silikónové a tie boli pre neho najlepšie.

@ivanabat kde ho prosim najdem?

radkaradix
•
5. jún 2025

pozrite u mna v bazariku, sijem na mieru zo softshellu 🙂 syn mal tiez problem s nalepovacimi, aj s tymi filcovymi z lekarne, lebo pustali vlakna a steklili ho a svrbeli v oku..

ivanabat
•
5. jún 2025

Ja som len googlila, nakoniec som ho zohnala na eshope jednej českej optiky a potom náhodne druhý v optike v našom meste, čo mali ešte odložený posledný. Keby sme ho ešte mali, tak Vám ho posuniem, len sme obidva rozdali iným detičkám.