icon

Najlepšie prístroje na lepšie dýchanie detí v noci

8. dec 2025

Ahojte, prosím Vas poraďte mi prístroj na lepšie dychanie v noci keď ma dieta zapchatý nos. V skratke niečo kde nakvapkam eukalyptové kvapky, dam tam vodu , zapnem a fuči to kým je voda 😃
Na trhu je toho strašne vela a rozne pomenovania, neviem či hľadať nebulizator, zvlhčovač, inhalator, ....niečo stojí 80 eur , niečo 5 eur 🤨
S naustkom asi netreba, jednoducho do priestoru, nemuší to byť predražené, ale zas nejaký shit nechcem.
S čim máte dobré skúsenosti?

natalia328
8. dec 2025

inahalator je na inhalovanie priamo na tvar, ja používam zvlhčovač na zvhlčenie miestnosti ale teda ak chceš na olejčeky tak asi difuzer

autor
8. dec 2025
@natalia328

inahalator je na inhalovanie priamo na tvar, ja používam zvlhčovač na zvhlčenie miestnosti ale teda ak chceš na olejčeky tak asi difuzer

@natalia328 ano, ale sú aj také inhalatory kde sa odpojí koncovka a ide to do priestoru...len neviem nakoľko je to účinné.

natalia328
8. dec 2025
@anonym_autor

@natalia328 ano, ale sú aj také inhalatory kde sa odpojí koncovka a ide to do priestoru...len neviem nakoľko je to účinné.

@anonym_autor aha, tak o takom niečom neviem. Mala mava laryngitidy takže ja inhalator dávam na dýchanie na tvar, zvlhčovac na noc do miestnosti ale to čo chceš ty je podla mna difuzer

sajmi
8. dec 2025

Mám zvlhčovač, do ktorého je možné pridať aj vonné kvapky, alebo bez. Konkrétne ETA Moisty. Inhalator mám zase zvlášť Omron, tiež som ešte nepočula že by to bolo 2v1

alantroj
8. dec 2025

vyvetrat pred spanim, zvlhcovat vzduch, preplachovat nos

bavlnka92
8. dec 2025

difuzér pokiaľ máš takú paru na mysli. len teda neviem ako reálne fungujú, nemám odskúšané.

majlo1234
8. dec 2025

My mame zvlhcovac klarstein, decku potieram prsnym balzamom predok aj chrbat, davam velky vankus pod hlavu. Boha a aj tak kasle uz treti mesiac