icon

Najlepšie probiotiká pre 2-ročné dieťa

8. dec 2025

Ahojte maminky, prosím poraďte dobré probiotiká pre môjho syna. Má 2 roky, má problémy s kakaním, často je zapečený. Užíva Duphalac, ale veľmi nepomáha. Bez čípku Lecicarbon sa mi poriadne nevykaká. Ďakujem za rady.

kacena4
•
8. dec 2025

moj názor... probiotiká nepomozu, treba upraviť stravu

miriamzba
•
8. dec 2025

A pije dosť? Ak by spapal denne jogurt, alebo vypil pohár acidka, aj to by pomohlo.
Probiotika som dávala len raz, také české, bola som spokojná, ale musím pozrieť nazov.

autor
•
10. dec 2025

2 jogurty spapá denne, skúšam už aj bezlaktózové, acidko sem tam dávam, ale chvíľu to ešte asi potrvá pokiaľ to zaberie.

autor
•
10. dec 2025
@miriamzba

A pije dosť? Ak by spapal denne jogurt, alebo vypil pohár acidka, aj to by pomohlo.
Probiotika som dávala len raz, také české, bola som spokojná, ale musím pozrieť nazov.

@miriamzba Prosím pozrite tie probiotiká. Ďakujem.

selena_luna
•
10. dec 2025

Mne v nemocnici cez super silne atb odporucili biogaia. Skusala si tie?

miriamzba
•
10. dec 2025
@anonym_autor

@miriamzba Prosím pozrite tie probiotiká. Ďakujem.

@anonym_autor biopron baby.
Ešte ma napadlo, skúste mu na zeleninu kvapkat trochu olivového oleja ak to spapa. Snažím sa ho dávať dcérke pravidelne, tiež pomáha na travenie.

autor
•
12. dec 2025
@selena_luna

Mne v nemocnici cez super silne atb odporucili biogaia. Skusala si tie?

@selena_luna S Biogaia to bolo ešte horšie. Máme Biopron Forte a tiež žiadna sláva teda 🥺

anonym_de98d6
•
12. dec 2025

Vela vela tekutin, polievok, kase ovsene s vodou ci rastlinnym mliekom alebo pol na pol (rozmixuj kludne), susene slivky do kase daj varit, cestve hrusky, jablka.. neviem co vcetko je, ale minimalne tie tekutiny zvysit..

selena_luna
•
12. dec 2025

A nie je chyba niekde inde? Intolerancia na laktozu alebo podobne.

autor
•
13. dec 2025
@selena_luna

A nie je chyba niekde inde? Intolerancia na laktozu alebo podobne.

@selena_luna Je to možné. Jeho brat má intoleranciu laktózy a rôzne iné alergie k tomu.

maciatkolulu
•
Odpoveď bola odstránená
•
maciatkolulu
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
15. dec 2025
@maciatkolulu