Najlepšie probiotiká pre deti na podporu imunity
Ahojte, nemate tip na nejake dobre probiotika pre deti tohto veku? Chceli by sme skusit na podporu imunity. Starsi minuly rok bral imunoglukan, teraz obaja mali 2-3 mesiace kolostrum ale ziadny zazrak sa nekonal tak skusame dalej co by mohlo troska pomoct a odporucali nam probiotika, len neviem sa rozhodnut ake kupit.
Najviac sa mi zatial pozdava Biopron Kids+, ten mi odporucali v lekarni.
Dakujem za rady.
Probiofix imun/inum, dolezity je pre podporu imunity hlavne kmen LGG, takze hladajte ten.
Ja mam rada Jamieson probiotika (10mil), obsahuju aj spominany LGG (Lactobacilus rhamnosus).
@anavixy dobry den prosim rozdiel v inum a imun je to ze jedny su kvapky a druhe su tabletky? Yie inum moze aj 5 rocna? Alebo radsej tie druhe alebo to je jedno? 😄
@simonecka008 myslim ze len vo forme je rozdiel, aspon iny som nezbadala 😁 tie v kvapkach su do 3r odporucane, neviem ci je tam davkovanie aj pre vacsie uvedene, ale teda asi by sa rychlejsie minali 🙂 5r uz moze kludne Inum, kapsula sa moze otvorit a vysypat , nemusi obsah zjest s obalom (ak by bol problem s prehltnutim, moze ist do jogurtu alebo na lyzicku s niecim napr.)
Mám 2 ročnú a kvôli imunite dávam probiofix imun a striedam s infant dophilus aby si nevytvorila odolnosť
Dávam aj rybí olej, tiež by mal podporiť aj imunitu
Smidge infant
dakujem, kupila som tie Probiofix tak uvidime 🙂

@alex2019 Probiofix Imun. Ma jednu zlozku - LGG, ktora vraj jedina z probiotik ma preukazany ucinok. Nie som lekar ani lekarnik, len som to citala a my ich uzivame