Najlepšie vitamíny na zlepšenie imunity pre deti aj dospelých
Ahojte. Viete mi prosím z vlastnej skúsenosti niečo naozaj dobre a kvalitne poradit ? Dcéra teraz nastúpila do škôlky a už je chorá , samozrejme viem , že to k tomu patrí , ale chorá som aj ja tento rok už asi piaty krát. Ovocie aj zeleninku papa dcéra na tóny, ale i tak jej chcem nejak v tej imunite pomôcť. Teraz je opäť chorá , dostala TRIFED žltý a uniflox, ale chcem nám naozaj jej aj sebe pomôcť s imunitou či vitaminmi , či nejaké multivitamíny, za každú radu moc ďakujem.
@mirokub veľmi krásne ti ďakujem , beriem si príklad a už aj objednávam . Ďakujem ti za tvoj čas
Dobrý deň, z vlastnej skúsenosti pre mojich troch chalanov pravidelne kupujem vit. C, občas vit. B, glukány, vit. D3 spolu s vit.K a omega 3 🙂 pestrá strava, domáce ovocie, zelenina, pohyb a ak už je vonku mizerne tak chodíme plávať 🙂
@anonym_autor a zabudla som, tiež objednávam z gymbeam
@anonym_autor nikdy som nekupovala žoadne doplnky stravy pre dieťa, pestrá strava, ale ja by som naopak mlieko obmedzila, nektoré deti zahlieňuje. Naopak syty, myslím tvrdé jogurty, tvaroh áno. Veľmi dôležité je neprekurovať doma, maximálne 22-23 stupňov, v miestnosti, kde dieťa spí, okolo 20. Vetrať, čo najviac hodín na čestvom vzduchu, ľahké oblečene, radšej menej, ako viac. Nie jedna hrubá bunda na tričku, ale viacero vrstiev. Teraz je ráno chladno, ale cez obed príjemne, treba oblečenie vrstviť. My sme chodili celoročne plávať, ale je lepšie začať na jar, ako na jeseň
@anonym_autor ja viem ze to asi nechces povut, ale jednoducho najlepsi “vitamin na imunitu” je zdrava strava, otuzovanie, byt vela vonku, nemat doma prekurene a neobliekat deti ako cibule. Moj maly mastupil ako 2r v maji do skolky a chory este nebol. Aj starsia dcera je v skolke a tiez bola chora naposledy minulu zimu, ked sme mali cela rodina chripku. Ak mam pocit, ze na nich nieco ide davam imunoglukan accute a teraz na jesen budeme zas cuplementovat decko, ale teda nic specialne im nedavam.
@anonym_autor nikdy som nekupovala žoadne doplnky stravy pre dieťa, pestrá strava, ale ja by som naopak mlieko obmedzila, nektoré deti zahlieňuje. Naopak syty, myslím tvrdé jogurty, tvaroh áno. Veľmi dôležité je neprekurovať doma, maximálne 22-23 stupňov, v miestnosti, kde dieťa spí, okolo 20. Vetrať, čo najviac hodín na čestvom vzduchu, ľahké oblečene, radšej menej, ako viac. Nie jedna hrubá bunda na tričku, ale viacero vrstiev. Teraz je ráno chladno, ale cez obed príjemne, treba oblečenie vrstviť. My sme chodili celoročne plávať, ale je lepšie začať na jar, ako na jeseň
@anonym_c5a5fd to ze mlieko “zahlienuje” je uplny nezmysel, neviem kde toto vzniklo 🙈
@anonym_c5a5fd to ze mlieko “zahlienuje” je uplny nezmysel, neviem kde toto vzniklo 🙈
@milanemila mám to odskúšané, keď som ho nahradila rastlinným, problém vyriešený
Ja by som ešte doplnila fakt poriadne si umývať ruky a možno skúsiť hneď po škôlke prezliecť do domáceho oblečenia.
@frantisska Toto by mala byť automatika podľa mňa. Čo nás naučil covid, tak to je umývanie rúk zakaždým, keď prídeme zvonku. 🙂 Proste sme si tak už zvykli všetci, takže v niečom to aj bolo dobré. A to domáce oblečenie, v tom súhlasím, no nie každé dieťa to tak reálne aj robí.
@leonie35 tento sme mali predtym, ale ziadne zmeny som na dcere nevidela. a teda ze by sa jej imunita nejakym sposobom zlepsila, to tiez nemozem povedat 🙈 davala som jej Ampcare, ten nam aj doktorka poradila, tak som skusila kupit a super. predtym opakujuce sa virozy, teraz tento rok vobec nic, za co som teda velmi vdacna, ja som vzdy len trpla, kedy zase budem musiet OCR vybavovat...
@simdob toto je uplne najhorsie na zimnom obdobi 🙈 vstavat rano s pocitom, ze ktory z nich zase volaco ma...