icon

Najskôr mierny kašeľ, horúčky a následne dráždivý kašeľ

10. apr 2025

Prosim Vas nemali Vase deti cosi podobne poslednu dobu? Zacne to miernym kaslom, na druhy den horucky a kasel sa zmeni na extremne drzadivy a znie ako z hrnca, na dalsi den horucky prec ale kasel ostava. Maju to obe moje deti, starsi zacal v pondelok, kasel sa strieda suchy s vlhkym, mladsia zacala vcera s kaslom , dnes teploty do 38. Ide ma uz porazit z tych chorob 😭😭😭

zitaje
10. apr 2025

My sme toto mali teraz nedávno. Presne horúčka a potom kašeľ taký dunivý. Už sú ok, ale mám pocit, že majú obe decká oslabenú imunitu, lebo malá bola týždeň v škôlke a zas je akási polochorá...

srdeenko19
10. apr 2025

Tiež to mame doma veselé. Najprv bolesť hrdla, potom teploty, potom kašeľ hnusný, prieduskovy, dráždivý. Teplota sa drží už pár dní od 37-do 38,5. Našťastie mala dcérka nič, klop, klop, klop, tu sme dali aj mimo domu. Len ja som to chytila a muž.
Starsia dcéra v škole ma spolužiačku, ktorú mama posiela chorú, s boľavým hrdlom a celým telom do školy. Mladšiu sestru ma doma chorú, ale staršiu mama poslala, že možno jej to v škole prejde. 🤔🫣 Všetko to zradila učiteľke na hodine. K dnešnému dňu je nakazená takmer polovica triedy. Žiaľ, aj takýchto ohľaduplnych rodičov mame a potom sa to šíri jedna radosť.

autor
10. apr 2025

@zitaje co vam pomohlo?

palculienka40
10. apr 2025

@srdeenko19 u nas to iste, dieta s teplotou a anginou dva dni v skole, deti zacali vypadavat aj moje, to chore dieta den doma a zas v skole. Ved preco nie.