Najskôr mierny kašeľ, horúčky a následne dráždivý kašeľ
Prosim Vas nemali Vase deti cosi podobne poslednu dobu? Zacne to miernym kaslom, na druhy den horucky a kasel sa zmeni na extremne drzadivy a znie ako z hrnca, na dalsi den horucky prec ale kasel ostava. Maju to obe moje deti, starsi zacal v pondelok, kasel sa strieda suchy s vlhkym, mladsia zacala vcera s kaslom , dnes teploty do 38. Ide ma uz porazit z tych chorob 😭😭😭
Tiež to mame doma veselé. Najprv bolesť hrdla, potom teploty, potom kašeľ hnusný, prieduskovy, dráždivý. Teplota sa drží už pár dní od 37-do 38,5. Našťastie mala dcérka nič, klop, klop, klop, tu sme dali aj mimo domu. Len ja som to chytila a muž.
Starsia dcéra v škole ma spolužiačku, ktorú mama posiela chorú, s boľavým hrdlom a celým telom do školy. Mladšiu sestru ma doma chorú, ale staršiu mama poslala, že možno jej to v škole prejde. 🤔🫣 Všetko to zradila učiteľke na hodine. K dnešnému dňu je nakazená takmer polovica triedy. Žiaľ, aj takýchto ohľaduplnych rodičov mame a potom sa to šíri jedna radosť.
@zitaje co vam pomohlo?
@srdeenko19 u nas to iste, dieta s teplotou a anginou dva dni v skole, deti zacali vypadavat aj moje, to chore dieta den doma a zas v skole. Ved preco nie.

My sme toto mali teraz nedávno. Presne horúčka a potom kašeľ taký dunivý. Už sú ok, ale mám pocit, že majú obe decká oslabenú imunitu, lebo malá bola týždeň v škôlke a zas je akási polochorá...