icon

Napínanie na vracanie u 22 mesačnej dcéry

miirkka1
2. sep 2018

Ahojte...obraciam sa na vas zase s touto otazkou nakolko neviem,co robit,ci ju nechat vysetrit na hadicu alebo cakat.Dcerku napina uz vela mesiacov na vracanie..je to ale pred jedlom.Ked vidi jedlo atd...nie je to ale vzdy...papa malo par hryzov ale prospieva dobre.Napinanie nie je hrane nakolko to niekedy pocujem ze aj grgne. Ci je toto fakt nejaka porucha alebo nechutenstvo,nema s tym niekto skusenosti?

Strana
z2
miirkka1
autor
3. sep 2018

@mariejenka viesco myslim ze u vas to nebude potrebne ta hadica.Nech zoberu stolicu na helicobaktera alebo to bude len prechodne.Mne zle papa od zaciatku aj napina ju.U vas to mozd byt prechodne psychicke aj...

katrin21
4. sep 2018

@miirkka1 asi neporadim, len k tej stolici, mala by nat uz normalnu...skus jej dat spravit rozbor, byva taka bakteria, ktora ked sa premnozi, dieta ma redsiu stolicu...je to suvis s mliekom, ale nie intolerancia, len ta bakteria nevie spracovat mlieko..davali sme 3 mes bezlaktozove a + nam oredpisala silne pribiotika / nekadex/ a preslo to

miirkka1
autor
5. sep 2018

@katrin21 aka bakteria to je?Mala stolicu na rozbore a bolo vsetko ok...akurat nebola na helicobaktera a parazity mrle atd...

katrin21
5. sep 2018

@miirkka1 nespomeniem si nazov..ona sa nejako neriesi, iba ked je premnozena robi tieto problemy..aj mne najprv povedala Dr. Ze ma ok vysledky, az potom spomenula toto , ale ze to sa same musi upravit , ze ATB jej nebude davat.. radila som sa aj s kamoskou lejarkou detskou, povedala to iste a poradila mi to bezlaktozove na cas a pomohlo, s tymi probiotikami

miirkka1
autor
5. sep 2018

@katrin21 Clostridium difficile nemyslite toto?To raz jej nasli ale potom uz to bolo ok...alebo myslite ecoli?

katrin21
5. sep 2018

@miirkka1 nie nie..neni to taka znama bakteria

katrin21
5. sep 2018

Neviem ci nie proteus mirabilis..ale neni som si uplne ista

miirkka1
autor
6. sep 2018

Prosim vas baby a stalo sa u vasich detoch aj to,ze ich napne zo salu,tesneho oblecenia ku krku atd?

mariejenka
11. sep 2018

@miirkka1 ahoj,tak pisem,ako sme dopadli...synovi dr.spravila sono,bola velmi dokladna,trpezliva(maly reval,ale ze strasne)... Opytala sa na kopec situacii,kedy to robi,aku n ma výživu,atd....zaver ze z jej pohladu je zdravy,uplne ukazkove 2rocne dieťa...takze asi to bude psychickeho podkladu,nemame nutit do jedla,dbat na pestru stravu a klud pri jedle,nenahlit a tak...krv nedala odobrat,lebo pred pol rokom mal branu ked to zacalo a vse bolo ok....
Záver...je zdravy,tak kludne si fungovať...dobre spravy.
Verim a prajem aj Vam vsetko dobre a len zdravie pevne,pre Naše deti a Nas.

miirkka1
autor
11. sep 2018

@mariejenka tak to ma tesi...😊 som rada....asi to je fakt psychika.Moja mala zacala chodit do jasli a uz tyzden ju nenaplo. Ale dala som vysetrit stolicu dnes na helicobaktera lebo ten sposobuje nechutenstvo a napinanie. Skuste pre istotu aj vy ale musite povedat ze priamo na helicobaktera.Totiz muzovi ho min.tyzden nasli v stolici.Tak sa bojim ci ho nema tiez.Ja sa mam dat skontrolovat tiez.

cherry19811
3. dec 2021

@miirkka1 pisala som spravu mam to iste doma s dvojrocnym😢

Strana
z2