icon

Napínanie svalov u štvorročnej dcéry

gabivana
2. máj 2016

Ahojte .. moja dcera posledne dva mesiace sa začala napinať... da sa ako keby po štvornožky , nohy prekriži stiahne do ako keby do krča , ruky pod seba, cela očervenie a spoti sa.. neviete čo to znamena? ked sa jej opytame tak povie že jej nič nieje, nič ju neboli... prosim vas poradte co by to bolo.. dakujem

lenja123
•
2. máj 2016

@gabivana detská masturbácia

anitka91
•
3. máj 2016

Ano vyzera to na detsku masturbaciu. Mi sme boli nedavno s mojim syncekom u neurologicky ( v juni bude mat 2 roky), moj si lahne, rucicky dopredu napne a nozicky ma uplne napnute a kolisa sa, hlanym taziskom kde ide tlak je presne panvova cast. Vobec som netusila co to moze byt, robil mi to vacsinou doma a len tak ked si zmyslel pri hrani ci pri rozpravke. Neurologicka mi povedala ze sa jedna velmi pravdepodobne o detsku masturbaciu a ze to deticky zvyknu robit. Tak teraz ho stale upozornujem, uz bie ze to nesmie robit ale aj tak je tak ze vyuzije prilezitost ked nieco robim a prave sa tam nepozeram. Neviem nic robit, snazim sa ho cim viac upozornit a nedovolit mu, aby ho to a dufam v to velmi preslo dokym pojdeme do skolky.