icon

Narazené opuchnuté červené očko

llenickaa
27. feb 2014

Dnes rano ked som dcerku obliekala do skolky a manzel robil kakao pre deti syn na seba stiahol dreveny botnik.maly ma rok a pol.ten botnik je vysoky asi meter ako maly.sposobilo mu to skrabanec na viecku praveho oka a pod tym skrabancom ma cervene vyzera to ako cervena modrinka.ocko je na boku opuchnute.pozorujem ho od rana.zmena v zrenickach alebo vnutri oka nieje ziadna.ziadne vnutorne zranenie iba vonkajsie .vazne neviem co robit.zijem vo velkej britanii.poradte.dakujem

luba28
27. feb 2014

@llenickaa bude modrinka este dlho,..ale zahoji sa,...

llenickaa
autor
27. feb 2014

takto vyzera ocicko.to vyssie je skrabanec to podtym je nieco take ako modrinka ale cervena.mam ist k lekarke? 😒

luba28
27. feb 2014

@llenickaa mooojko male,...to sa zahoji,...ak pre svoj pokoj tak chod,....moze mu to zatiect do ocka ,cize aj bielko bude cervene,ale pokial vidi a len ho boli tak by som to nechala tak,...

llenickaa
autor
27. feb 2014

@luba28 vidi na neho normalne.tak mi je drobca luto moje male.ja doma stale strachy prezivam pretoze dcera a syn su obaja velky nezbednici 😒 len vcera mi v skolke povedali ze dcerka lozila na strom a spadla na nos som myslela ze osalejem.joj drobci moji mali

luba28
27. feb 2014

@llenickaa tak len vydrzat,..on bude mat taky normalny monokel,...vsetko mu zlezie mozno az do ocka,alebo aj na nos,...to nic,..zahoji sa,..nevadi,...a riadne sidla mas doma,... 🙂

llenickaa
autor
27. feb 2014

@luba28 to teda mam 🙂