Náš pediater nás neošetrí pokým nebudeme očkovaní
Tak si predstavte ze nas pediater nas neosetri pokial nebudeme ockovany alebo po prekonani, no je to normalne? Test neakceptuje.
@cefka29 osobne mám v blízkosti ľudí,ktorí odmietli a žijú vyše 20 rokov od. Ja chemoterapii neverím,tak snad mám na to právo. A v rodine sme túto dg.mali a nie raz takže som mala možnosť vidieť a urobiť si názor. Áno,ratam s tým,že mám možno predispozíciu ale ako si naložím s mojím telom je výlučne moja vec. A ty nemáš právo to posudzovať nebodaj urážať,za to,že niekto nezdieľa väčšinový názor.
@tina4931 a je to tu, argument za vsetky prachy v mojom okoli poznam plno ludi bla bla bla. Napisem to vo vseobecnosti, nechcem tu nikoho urazat, ale odmietnut overenu zivot zachranujucu liecbu ktoru mu ponuka studovany odbornik zato ze sused si to tiez nedal a je v pohode je pre mna osobne idiotizmus najvyssieho stupna. A kebyze som nedajboze onko pacient bojujuci o zivot a nejaky hrdina mi toto povie ze ja by som si to teda nikdy urcite pichnut nedal, tak nieze by som ho niekam poslala ale este by som aj pozbierala zbytok sil a poriadnu mu strelila. Este stastie ze ja mam tiez pravo na svoj nazor.
@cefka29 život zachraňujuca rozhodne nie je,povedzme skôr život predlžujúca. Tu nejde o okolie (nemám tendenciu riadiť sa podľa iných)tu ide o moje rozhodnutie a presvedčenie. Mala dosť rokov času sledovať,skladať si svoju mozaiku a pohľad na vec. Áno,som rada,že každý ma možnosť výberu a názoru.
Ak by ma lekár nešetril, lebo nie som ocko alebo prekonaná a bolo by s mojim dieťaťom zle sal by som na pohotovosť a následne zmenila lekára...
Ihned podnet na urad na dohlad nad zdravotnou.starostlivostou a odchod od mudr. Nie sim nasilnicky typ ale zaslúžil by si. No ani to by nepomohli k rozumu.
No pravdupovediac sa mi tento prispevok nezda realny.
@tina4931 vieš nazor je pre mna ked niekto povie ze cokoladova zmrzlina je lepsia ako jahodova a modre saty krajsie ako cervene. Ale ked niekto tvrdi ze napr. 2+2 je 5 tak uz to nie je nazor ale somarina. A to je uz teda posledne co tu pisem, myslim ze uz tato diskusia vobec nikoho nebavi, ani mna nie 🙃
@cefka29 to je v poriadku... Upozornila ta hneď na začiatku, predtým, než ste k nej začali chodit a mohla si sa rozhodnut. Mňa sa tiež pýtala pediatrická. A moje dieťa tiež ma povinné očkovanie, nemám nič proti tomu. Ale ísť s dieťaťom k pediatrovi a zistiť, že nestačí ani negatívny test podľa mňa nie je o. K... A zistiť to, keď mám choré dieťa, tak ďakujem pekne.
@vler ja nikoho neohrozujem. Som doma na materskej, k tomu tehotná a fakt si dávam pozor. Pre mňa by bolo nezodpovedné sa dat ockovat... Ale každý nech koná podľa seba. Hlavne, keby si každý dával pozor. Mimochodom vsetci prenášajú, aj očkovani, takže v podstate každý ohrozuje každého.

@mondolina a takyto clovek si dovoli niekomu “radit a pomahat”. Nepochopim kam sme sa to dostali 🤦♀️