icon

Náš pediater nás neošetrí pokým nebudeme očkovaní

26. nov 2021

Tak si predstavte ze nas pediater nas neosetri pokial nebudeme ockovany alebo po prekonani, no je to normalne? Test neakceptuje.

Strana
z6
cefka29
27. nov 2021

@mondolina a takyto clovek si dovoli niekomu “radit a pomahat”. Nepochopim kam sme sa to dostali 🤦‍♀️

tina4931
27. nov 2021

@cefka29 osobne mám v blízkosti ľudí,ktorí odmietli a žijú vyše 20 rokov od. Ja chemoterapii neverím,tak snad mám na to právo. A v rodine sme túto dg.mali a nie raz takže som mala možnosť vidieť a urobiť si názor. Áno,ratam s tým,že mám možno predispozíciu ale ako si naložím s mojím telom je výlučne moja vec. A ty nemáš právo to posudzovať nebodaj urážať,za to,že niekto nezdieľa väčšinový názor.

cefka29
27. nov 2021

@tina4931 a je to tu, argument za vsetky prachy v mojom okoli poznam plno ludi bla bla bla. Napisem to vo vseobecnosti, nechcem tu nikoho urazat, ale odmietnut overenu zivot zachranujucu liecbu ktoru mu ponuka studovany odbornik zato ze sused si to tiez nedal a je v pohode je pre mna osobne idiotizmus najvyssieho stupna. A kebyze som nedajboze onko pacient bojujuci o zivot a nejaky hrdina mi toto povie ze ja by som si to teda nikdy urcite pichnut nedal, tak nieze by som ho niekam poslala ale este by som aj pozbierala zbytok sil a poriadnu mu strelila. Este stastie ze ja mam tiez pravo na svoj nazor.

tina4931
27. nov 2021

@cefka29 život zachraňujuca rozhodne nie je,povedzme skôr život predlžujúca. Tu nejde o okolie (nemám tendenciu riadiť sa podľa iných)tu ide o moje rozhodnutie a presvedčenie. Mala dosť rokov času sledovať,skladať si svoju mozaiku a pohľad na vec. Áno,som rada,že každý ma možnosť výberu a názoru.

mondolina
Odpoveď bola odstránená
tina4931
27. nov 2021

@mondolina a ešte si aj vulgarna. Ja svoj názor môžem povedať kedykoľvek.

mondolina
Odpoveď bola odstránená
tina4931
27. nov 2021

@mondolina to súdis z toho,že nám k tomu neštandardný postoj? Tvoje vyjadrovanie vypovedá niečo o tebe. Všetci,ktorí odmietli sú tupí? Aj keď dlhodobo a kvalitne žijú ďalej?

mondolina
27. nov 2021

@tina4931
hovorím o tebe, nie o iných, ty totižto len teoreticky melieš.

tina4931
27. nov 2021

@mondolina nehovor,žili sme 6 rokov s rakovinou. Tak ma tu nepoucuj!

mondolina
27. nov 2021

@tina4931
vôbec ma to nezaujíma.

cefka29
27. nov 2021

@tina4931 to tu vazne ides tvrdit ze chemoterapia este rozhodne nikdy nikomu nezachranila zivot?

sense
27. nov 2021

Ak by ma lekár nešetril, lebo nie som ocko alebo prekonaná a bolo by s mojim dieťaťom zle sal by som na pohotovosť a následne zmenila lekára...

tina4931
27. nov 2021

@cefka29 to netvrdím. Ale stále viac ľudí jej skôr či neskôr podľahne,než sa vyliečila natrvalo.

mondolina
27. nov 2021

@cefka29
veď vidíš,
chalanovi diagnostikovali rakovinu semenníkov keď bol školák, chemoška mu" predlžuje " život už 40 rokov....
a potom nebuď na nich 💩

tina4931
27. nov 2021

@mondolina deti sa z toho dostanú pravdepodobnejsie v porovnaní s dospelymi a staršími. Tiež poznám ľudí,ktorí sa vyliečili. Ale v porovnaní s tou druhou skupinou ich je menej

cefka29
27. nov 2021

@tina4931 poprosim ta o studiu z ktorej cerpas tieto udaje a informacie. Dakujem

cefka29
27. nov 2021

@mondolina ja mam tiez taku kamaratku, sice ju to stalo amputovanu koncatinu a dlhe mesiace v nemocnici, ale uz si uspesne predlzuje takto zivot asi 25 rokov. Chvalabohu 🙏

tina4931
27. nov 2021

@cefka29 stačí mi čo som za tie roky videla. A som alergická na slovo štúdia a zdroj. Už to je dosť otrepané. A neviem prečo sa tu o tom bavíme,keď téma je úplne ina.

jamidea
27. nov 2021

Ihned podnet na urad na dohlad nad zdravotnou.starostlivostou a odchod od mudr. Nie sim nasilnicky typ ale zaslúžil by si. No ani to by nepomohli k rozumu.
No pravdupovediac sa mi tento prispevok nezda realny.

cefka29
27. nov 2021

@tina4931 ja som zas alergicka na ludi co si ziju vo vlastnej bubline a myslia si ze videli uz vsetko a vedia vsetko. Ale ked chce po nich clovek rozumny argument tak konecna

tina4931
27. nov 2021

@cefka29 tebe nastastie neprináleží posudzovať rozumnost argumentov.

cefka29
27. nov 2021

@tina4931 a preco by som nemohla posudzovat ci je podla mna nieco rozumne alebo nie? To ze s tym ini vobec nemusia suhlasit je samozrejme uz vec druha. Pekny vecer.

tina4931
27. nov 2021

@cefka29 Ale vždy to môže ostať len v rovine "názorov" a to je to podstatné

cefka29
27. nov 2021

@tina4931 vieš nazor je pre mna ked niekto povie ze cokoladova zmrzlina je lepsia ako jahodova a modre saty krajsie ako cervene. Ale ked niekto tvrdi ze napr. 2+2 je 5 tak uz to nie je nazor ale somarina. A to je uz teda posledne co tu pisem, myslim ze uz tato diskusia vobec nikoho nebavi, ani mna nie 🙃

tina4931
27. nov 2021

@cefka29 ty nechceš priznať, že niektoré veci sú len uhľom pohladu. A táto doba a čo sa v nej deje zvlášť. A končím s tebou, naozaj ma to nebaví, že musíš mať posledné slovo.

ailiba
27. nov 2021

@cefka29 to je v poriadku... Upozornila ta hneď na začiatku, predtým, než ste k nej začali chodit a mohla si sa rozhodnut. Mňa sa tiež pýtala pediatrická. A moje dieťa tiež ma povinné očkovanie, nemám nič proti tomu. Ale ísť s dieťaťom k pediatrovi a zistiť, že nestačí ani negatívny test podľa mňa nie je o. K... A zistiť to, keď mám choré dieťa, tak ďakujem pekne.

ailiba
27. nov 2021

@vler ja nikoho neohrozujem. Som doma na materskej, k tomu tehotná a fakt si dávam pozor. Pre mňa by bolo nezodpovedné sa dat ockovat... Ale každý nech koná podľa seba. Hlavne, keby si každý dával pozor. Mimochodom vsetci prenášajú, aj očkovani, takže v podstate každý ohrozuje každého.

Strana
z6