Nasonex pre deti: Vhodný pri kašli alebo alergii?
no baby ja som už jeleň z toho. dcéra je chora, ma produktívny kašeľ-najmä ráno keď nevie vykašľať…cez deň ma skôr taký dusivy.. keďže to trvá už 4t boli sme u dr nech ju pozrie, urobili jej výter z nosa a hrdla a predpísala jej nasonex. na nete však pozerám že to je na alergiu. brali to vaše deti aj pri obyčajnej chorobe?
@zuzkaa1991 ďakujem za odpoved. aj vám robili nejaké vyšetrenia? dcéra atb nedostala, bola to prvá návšteva u dr, predtym také lieky ani nebrala max pamycon
@jvasenka dcéra zacala na dovolenke mat hlieny
Dala som jej stoptussin potom ked sme prisli pytala som.si pamycon nato dostala horucky tak jej dala antibiotika (týždeň mala.teploty) to sme uz asin3 tyzdne bojovali s kaslom spravila jej crp vytery všetko ciste....len hrozne bola zahlienena nepocula na uška
Isla potom.na orl som objednala tak dali nasonex
Ale moja berie napr aj momestasone sprej(to.je to iste ako nasonex) kedze nechcem aby bola zavisla na spreji do nosa nato si davam fest velky pozor ze max 7dni len ( uz bola zavisla ked mala.3r😔) ak stále. Ma upchaty nasadim jej ten druhy sprej ktory sa.moze dlhodobo brat😇
Takze nemusite sa bat nic sa nestane zle my tk používame taky styl asi 3r
Len pomôže ale.urcite vyskúšajte aj ten.sirup 😇 pozor na dr max nie od nich ale.tu druhu znacku
@zuzkaa1991 aha chapem🙂 ja som brala oba spreje, mala som stále zapchatý nos, mne to na chvíľu pomohlo uvoľniť nos ale potom som znova nevedela dýchať. mne skôr ide o to že dcéra brala jedine pamycon ako atb tak sa bojím či to nie je prisilné, či by nestačilo niečo slabšie
@jvasenka nie je ;) deti majú iny organizmus;) mne orl upokojovala ze to nie je zle nemusim sa báť horsie su spreje do nosa(návykove) ako tieto spreje
@zuzkaa1991 chapem, ďakujem. my moc nedávame ani spreje iba keď už ozaj ma upchatý nos.
@luliu áno spochybňujem. tento sprej som brala ako dospelá pred operáciou pri problémoch nie pri škôlkarskej chorobe. toto je nová dr ku ktorej sme prestúpili, a dokonca tam bol zástup kt mi prišiel akoby tam iba zablúdil, lieky mi prídu dosť silné tak áno overujem si to.

@jvasenka ano nasonex brala mesiac v septembri kedze tiez sme skoro cely august mali taky kasel az jej sadlo na uška....dala.som jej stopkasel sirup po.4t to nam.zabralo az 😇 predtým sme brali sirupy dokonca aj antibiotika nic nezaberalo