icon

Návšteva gynekológie 16 ročnou

maxaf
14. sep 2021

Ahojte. Budem mať onedlho 16 rokov, som sexuálne aktívna (prosím žiadne hejty, to sa netýka ničoho ohľadom toho)... Mešká mi menštruácia 13 dní, robila som si 2 tehotenské testy, obidve negatívne. Možno mi mešká zo stresu alebo neviem. 3 - 4 menštruácie dozadu mi tiež meškala, raz 4 dni, raz 6 dni, raz 10 dní. Teraz je to až 13, ale ako hovorím, tehotná by som nemala byť. U gynekológa som nikdy nebola, a dosť sa obávam, keď tam pôjdem s týmto problémom. Predpokladám že sa na mňa vykričí, že som sexuálne aktívna tak skoro, ale gynek. by to malo byť podľa mňa jedno. Preto sa chcem opýtať,nemala niektorá z vás s týmto nejakú skúsenosť? dosť sa toho bojím, či to nepovie rodičom že už niesom panna a tak ďalej. Prosím len seriózne odpovede, žiadne hejty❤️ Ďakujem vopred❤️

Strana
z2
25daniela
15. sep 2021

@maxaf v našej ambulancii som podpisovala ja za dcéru, kým nedovŕšila 16.

maxaf
autor
15. sep 2021

@25daniela bola na tom papieri napríklad nejaká kolonka že či je panna alebo nie? viem, blbé otázky, ale potrebujem vedieť serióznu odpoveď, chápete ma😄

katym77
15. sep 2021

Logicky sa ťa musí spýtať 1x či si mala pohlavný styk alebo nie, ide o spôsob akým ťa vyšetrí. Čo tak mame povedať aký máš problém a už nie si panna ako takto stresovať a kvôli tomu oddialovať vyšetrenie

25daniela
15. sep 2021

@maxaf nie kolonka, ale normálne popísaná diagnóza a aj stav samozrejme. Dostala som správu pre detsku lekárku.

Strana
z2