Navštíviť pohotovosť s angínou? Skúsenosti a rady
Ahojte dúfam že ma nezvozite, ale isli by ste s angínu na pohotovosť ? To by boli zrejme naštvaný však... Obe deti majú angínu a ATB, a samozrejme som strávila doobedie v čakárni u dr ktorá momentálne zastupuje aj našu takže nával. Trocha zle bolo aj mne už strvtok ale proste pri dvoch chorých deťoch a celodennom čakaní s nimi v čakárni som sa nestihla svojho dr - aj to neviem akoby som spravila s nimi chorými ísť ešte so sebou. Chcela som vydržať do pondelka, ale je mi faktnotrasne, zimnica, potom horúčka, hlava mi tresti no bude to boj. Na pohotovosť sa moc neodvazujem lebo šak nejde mi o život, ale ma napadlo keby si zaplatím sama crp v lekárni a prípadne tam zavolám ak bude vysoké či môžem prísť pre ATB alebo ? Máte niekto skúsenosť ?
@vlucifuk jasné veď s tím som aj rátala, preto som aj toľko rozmýšľala či ísť nechcem ich zas zbytočne štvať ale sami mali na dverách že pohotovosť slúži na takéto prípady ktoré neohrozujú život a s ktorými by sme inak išli k obvodnemu 🤷 ale tak nevadí, hlavne že mám ATB, do utorka keď musím ísť ešte s deťmi pondelok k ich dr mi to veľmi pomôže, ako takto na paralene s horúčkami sa ešte o dve chore deti starať

Kašli na ofučanú doktorku, veď si tam nešla s upchatým nosom. Tie dva dni skôr na ATB ti veľmi pomôžu. Ja pohotovosť nevyhľadávam, ale tiež som angínová a presne dvakrát mi to vyšlo na sobotu. Nech ste všetci rýchlo fit.