Nechcú vyšetriť syna s kiahňami v oku?
Ahojte baby, nevedeli by ste poradit? Moze mat syn v oku kiahnu? Alebo nieco ine?
Ziadny ocny nas nechce zobrat, kedze ma kiahne a doktorka nas posiela, aby sme to dali skontrolovat. Dakujem.

Na infekcne vas neposielala?
Kup ocuflash kvapky, kvapkat 5x denne, ziadna specificka liecba na kiahne v oku neexistuje...pripadne skusit zavolat do najblizsej nemocnice na ocne, ci by vas nezobrali ku koncu pracovnej doby
@ivuska00 super, takze by to mohla byt kiahna a nevies za ako dlho mu to zmizlo? Maly to uz ma par dni, najprv mal take zacervenane miesto a teraz takto.
@ullala nie, pisala som email a tak mi napisala, ze mame ist ocnemu alebo na pohotovost na kramare, ale uz dnes sme nestihali.
@sisa_s dakujem, ja len ci ozaj to moze byt kiahna, ak ano tak som rada, ale ak by to bolo nieco horsie, tak neviem :D
aj my sme mali mal viac na roznych slizniciach. smer infekčné a mozu mu dat antivirotika ak nedal pediater
Dovolim si označiť očnú dr @taktotedanie
@dzescebuly dakujem. 🙂
Ano moze mat aj v ocku.ja som mala tiez aj vnutri pod vieckami aj v ustach..
Aj @sisa_s je dr odbor ocne ;)
Presne ako napisala ocuflash kupit a 5x denne
Ziadne infekcne ako vam tu radia nemusite riesit
@taktotedanie ďakujem krásne, veľmi si to vážim, že ste si našla čas odpovedať. 🙂

Áno, aj môj syn mal takto na bielku, dr. som kontaktovala, že máme prísť, ak by ho to bolelo/svrbelo, ale zmizla mu sama, nedávali sme nakoniec nič....