Nechtové problémy u detí
Ahojte. Malému sa na oboch nohách stále robia takéto nechty na palcoch . Boli sme u dr ,krvný obraz má úplne v poriadku . Viete poradiť prosím ,čím by to mohlo byť ?? Normálne akoby zlomené v strede lôžka :(( úraz nemal žiadny

@schokolade1988 boli ste u kozneho? Co ma s tymto spolocny krvny obraz?
@lindusss2016 niektoré ochorenia sa vedia prejaviť aj nerovnosťami a ochoreniami nechtov. Či už ide o ekzémy, až po vážne zápalové ochorenia v tele.
@lindusss2016 niektoré ochorenia sa vedia prejaviť aj nerovnosťami a ochoreniami nechtov. Či už ide o ekzémy, až po vážne zápalové ochorenia v tele.
@domka222 ok, tak nieco tym vylucili, ale rozhodne neprisli na pricinu.
@domka222 ok, tak nieco tym vylucili, ale rozhodne neprisli na pricinu.
@lindusss2016 áno, neprišli. A ako píšeš, tiež by som s tým išla na kožné, prípadne k dobrej pedikérke.
Ako pedikerka vidím ze dieta nosi veľmi úzku topánku. Prsty nemajú dostatočný priestor a preto sa krivia. Pozri, posledný palček sa začína riadne deformovat a schovávať pod ostatne. Na palci velkom je vzhľadom nedostatočného priestoru vyvíjaný tlak, preto je taky dvojitý a predpokladám ze začne časom hrubnut. Aké topanky mu dávaš? Aké má ponožky, pancuchy..to všetko zohráva dôležitú úlohu.. musi nosiť správnu velkost.. a hlavne šírku
Ako pedikerka vidím ze dieta nosi veľmi úzku topánku. Prsty nemajú dostatočný priestor a preto sa krivia. Pozri, posledný palček sa začína riadne deformovat a schovávať pod ostatne. Na palci velkom je vzhľadom nedostatočného priestoru vyvíjaný tlak, preto je taky dvojitý a predpokladám ze začne časom hrubnut. Aké topanky mu dávaš? Aké má ponožky, pancuchy..to všetko zohráva dôležitú úlohu.. musi nosiť správnu velkost.. a hlavne šírku

@schokolade1988 boli ste u kozneho? Co ma s tymto spolocny krvny obraz?