Nekonečná viróza
Syn bol chorý teplota, kašeľ...po 4 dňoch som ochorela ja.U mňa sa viróza vždy prejavuje veľkými bolesťami kĺbov, svalov teplota žiadna, suchý kašeľ už mi bolo deň lepšie a včera sa mi pustila nádcha.Uz ležím 5 deň kašeľ ustúpil, ale tie kĺby a svaly má veľmi bolia až si dávam Ibalgin
Robili sme si obidvaja opakovane testy sú negatívne.
Čo by ste robili ísť k lekárke je to na ATB?Aj syn ešte dosť kašle a to som chcela, aby išiel zajtra do školy.Chory je od piatku, takže už 10 deň je to normálne, že ešte vykasliava?Uz som zúfalá mňa viróza skolí na 2 týždne.Byvam pri Benu lekárni mám si ísť dať spraviť CRP?
Presne toto som mala cca pred mesiacom. Crp len 21, ale po 5 dňoch mi bolo stále tak príšerne zle (svaly, únava, zimnica, hlava, po 4 dňoch zrazu brutálna nádcha), že som skončila na atb. Tak či tak mi to trvalo cca 10 dni, to som ešte nezažila. Všetky antigeny týždeň negatívne, potom som sa už netestovala. Ale doteraz nemám chuť ani čuch😫
Ja som mala toto iste. Najprv dcerka starsia tyzden teploty kasel, potom ja mna to uplne zlozilo zobudila som sa s 38.5 nic mi pred tym nebolo a bolest celeho tela nenormalna clenky boli len lezat som mohla. Potom sa mi spustil sopel a na 5 den neuveritelny kasel myslela som si ze vyplujem pluca ale len ked som lahla. Volala som doktorke povedala ze to je viroza len paralen ze treba a vylezat.. kazala mi spravit crp bolo 14 takze na atb to nebolo proste som to musela len prezit trvalo to 10 dni. Dnes je to 14 dni a som konecne ok… mala som hrozne zavalene dutiny na to pomohol sinupret tablety. Potom to chytila mladsia dcerka ta teploty 5 dni kasel sopel.. covid testy 3ks negativne. Drze sa
A este dodam ze som nemala vobec chut ani cuch a nechutilo mi jest schudla som 3 kila. Bola som si ista ze to musi byt kovid a predsa nie… podla testov

Spravte si test crp pre svoj kľud, no teraz sú tie virozy take, dlhotrvajúce... mojím deťom sa dokonca vrátila teplota po pár dňoch. Vynechali zo školy 2 týždne a mladšia zo škôlky 3 týždne