icon

Nekonečné soplíky

ada99
22. apr 2013

Prosim, co vam najlepsie zabera na sopliky a zahlienenie??

xlucia
22. apr 2013

@ada99 sinupret a preplach nosa

pingu1
22. apr 2013

hlavne daj vysetrit nosnu mandlu, ci nie je zvacsena, lebo obycajne to sposobuje stale zapaly dychacich ciest

linda20111
22. apr 2013

@ada99 prospan sirup a fenistil kvapky - nam to predpisala lekarka ked mal maly sopliky a pri dychani chrapkal. mal vtedy 2mesiace. nepises ake velke dieta mas ty, ale urcite to mozu brat aj vacsie deti. a odsavat sopliky kazdy den aj viackrat podla potreby.

anasstazia
22. apr 2013

@linda20111 My máme tiež stále hlieny, ktoré mu netečú, ale chrapčí pri dýchaní. Už skoro 3 mesiace mu viackrát denne striekam sterimar na každodennú starostlivosť a sterimar s meďou. Aj ho vyklepkávam po chrbátiku a hrudi ako mi kázala lekárka. Má teraz 20 mesiacov a aj fenistil som mu dávala, lebo niekedy mu tie soplíky tiekli také vodové. On nekašle,len to chrapčanie. A teraz má ísť na operáciu pod anestézu a neviem, či toto nebude vadiť. Som z toho veľmi nervózna a bojím sa.

linda20111
22. apr 2013

@anasstazia kvoli comu ma ist na operaciu? myslim ze by to mohlo vadit, kedze ma stazene dychanie... treba to spomenut lekarovi. vazne odporucam prospan sirup a fenistil davat dalej, mojmu to preslo asi za dva tyzdne po uzivani a postupne sme znizovali davky tak ako kazala doktorka. inac musim povedat nie kazdy lekar vie na to dobre reagovat, iny lekar malemu predpisal na to antibiotika, ktore sme samozrejme nechceli a preto sme isli za inou lekarkou 5Okm a ta uz vedela co pomoze. a este som davala libenar do nosa.

ada99
autor
22. apr 2013

Maly ma 3 roky a nastupili sme pred dvomi tyzdnami do skolky...Mame aj kasel, nasadila som mu Ventolin a Robitusin

anasstazia
22. apr 2013

@linda20111 Ideme v piatok na chirurgiu a tam nás objednajú. Jakubkovi nenašli vajíčko na sone a ani sa nevie, či tam bolo od narodenia. Mali sme už ísť pred polrokom, tak ho musia teraz pozrieť.

0550
22. apr 2013

ja mám 8 mesačného syna a nám zaberá solmucol sirup a do nošteka sterimar kvapky morská soľ do 2-3 dní máme pokoj