Nelokalizovaná bolesť, nakláňanie hlavičky a záchvaty plaču
1. mar 2013
Ahoj dievčatá, veľmi prosím o Vašu skúsenosť alebo radu. Dcérka sa dnes poobede sťažuje na bolesť, uprostred hry sa zrazu rozplače a hovorí "bolí". Ukazuje pri tom na tvár, líčko, obe uši. Teplotu nemá. Hlavičku nakláňa do boku, do ľavej strany, je unavená ale nedarí sa jej hlbšie zaspať. Boli sme večer v nemocnici na pohotovosti, vyšetril ju pediater aj ušný, nič jej nenašli. Dcérka ale stále má záchvaty plaču, stále sa sťažuje na bolesť a celkovo sa správa ako keď je chorá. Chýbajú jej ešte všetky posledné zúbky-stoličky, ale podľa pohľadu ani pohmatu sa nezdá, že by práve šli von. Prosím, tušíte, čo by to mohlo byť? Veľmi ďakujem za každú radu.
@chances ahoj.. su to roky,ale nespomenis si,ci to bolo zubkami?

My sme raz boli takto na pohotovosti so synom s tym, ze bol velmi uplakany a stale si chytal usko. Nemal ani rok, vysetrili nas a usny hovoril, ze casto ta bolest byva prave zo zubkov, nemusi sa ti ani zdat a zajtra moze byt zubok vonku. My sme tak boli u pediatricky a ta nsm v utorok hovori: na zuby to este nevyzera, este si pockate... V puatok pozeram a zubok vonku 🙂 este doktor hovoril, ze male deti nevedia presne identifikovat kde ich konkretne boli. A aj vam nieco dali ns tu bolest? Ja by som v pripade bolesti dala nejaky sirupcek, d tym, ze by som to brala ako silnejsiu bolest zubkov