icon

Nelokalizovaná bolesť, nakláňanie hlavičky a záchvaty plaču

chances
1. mar 2013

Ahoj dievčatá, veľmi prosím o Vašu skúsenosť alebo radu. Dcérka sa dnes poobede sťažuje na bolesť, uprostred hry sa zrazu rozplače a hovorí "bolí". Ukazuje pri tom na tvár, líčko, obe uši. Teplotu nemá. Hlavičku nakláňa do boku, do ľavej strany, je unavená ale nedarí sa jej hlbšie zaspať. Boli sme večer v nemocnici na pohotovosti, vyšetril ju pediater aj ušný, nič jej nenašli. Dcérka ale stále má záchvaty plaču, stále sa sťažuje na bolesť a celkovo sa správa ako keď je chorá. Chýbajú jej ešte všetky posledné zúbky-stoličky, ale podľa pohľadu ani pohmatu sa nezdá, že by práve šli von. Prosím, tušíte, čo by to mohlo byť? Veľmi ďakujem za každú radu.

marianka0101
1. mar 2013

My sme raz boli takto na pohotovosti so synom s tym, ze bol velmi uplakany a stale si chytal usko. Nemal ani rok, vysetrili nas a usny hovoril, ze casto ta bolest byva prave zo zubkov, nemusi sa ti ani zdat a zajtra moze byt zubok vonku. My sme tak boli u pediatricky a ta nsm v utorok hovori: na zuby to este nevyzera, este si pockate... V puatok pozeram a zubok vonku 🙂 este doktor hovoril, ze male deti nevedia presne identifikovat kde ich konkretne boli. A aj vam nieco dali ns tu bolest? Ja by som v pripade bolesti dala nejaky sirupcek, d tym, ze by som to brala ako silnejsiu bolest zubkov

luciatrencin
17. apr 2019

@chances ahoj.. su to roky,ale nespomenis si,ci to bolo zubkami?