icon

Nepokojné dieťa

sheryla
13. aug 2018

Ahojte ,mam doma vo štvrtok to bude 2 tyzdnove babanko ,ked sa narodil mal 4230gramov ,ked sme odchadzali z nemocnice ,tak mal 3950 g......teraz ma 4350 gramov ,je normalne ked nepribere kazdy den ? Alebo ked ho odvazim tak ma viac a pred dalsim krmenim ma o nieco menej a nie tolko kolko pri poslednom krmeni? Pri papani pekne papa ,ale ku koncu uz zacne sa tocit a krcit nohami akoby mu nieco bolo ,pekne zabuva a potom zacne zas nohami krcit a nemoze sa vyordkat a skrka mu vv brusku ,nedavame ziadne kvapky ,je na um nutrilon a dva krat za deb mu davam mije materske co idsajem ,kolko by....za odpovede dakujem 🙂

evalin88
13. aug 2018

myslys ze ho treba vázit kazdý den ??? mne to príde zbytocne, mozno mu dávate vela a preto sa pri konci krmenia tak mece... lebo je uz plny, mozno sa budí pre koliky... tiez dávame aj nutrilon s materskym... snazila som sa vzdy co najviac materskeho a zistila som, ze ak dám vela nutrilonu tak ho bolieva brusko a nemoze sa dobre vykakat, ale malý ma uz skoro 5 mesiacov... s tým priberanim by som si nerobila hlavu kým sa neako negativne nevyjadri pediater... moj nazor

pininka
13. aug 2018

Klud mamicka, ziadne vazenie kazdy den, kasli ma tabulky, ak by bolo cokolvek zle na poradni ti povedia. Podstatne je ze pribera.

lindusss2016
13. aug 2018

Samozrejme, ze je normalne, ked pred dalsim krmenim ma menej, ved nieco aj vycura a vykaka. Kazdy den ho naozaj vazit nemusis a uz vobec nie pri kazdom krmeni. Ma len dva tyzdne, skus este zabojovat o kojenie, zavolaj si na.pomoc laktacnu, casto prikladaj a mliecko sa rozbehne.

deti95060810
13. aug 2018

mama vážila môjho brata raz za týždeň a ten mal pri narodení ani nie polovicu čo tvoj syn.... Takže vážiť dieťa každý deň je úplne zbytočné...

agathachristie
14. aug 2018

Prestaň ho toľko vážiť lebo ti z toho prepne. Úplne stačí vazenie na poradni. Užívaj si bábätko.

zuzkaska
14. aug 2018

Ja som si domov doniesla 2kilové predčasniatko, ale nikdy som ho nevážila. Na to je predsa poradňa u Dr. Ty sa len zbytočne stresuješ. A ak je ku koncu kŕmenia nervózne, možno len potrebuje odgrgnuť, častejšie počas dojčenia a kvalitnejšie. Uvoľní sa mu a bude to ok.

sheryla
autor
14. aug 2018

Dnes som mu dala papat po cca troch hodinach a ku koncu uz vygrcol a ked si odgrgol tak potom vygrckal zas ,prvy krat tak urobil :(

lapla
14. aug 2018

Ne dieta vazila len lekarka pri poradni, nestresovala som, niektore pribera pomaly, niektore rychlo. Pri kazdom prebalovani som mu cvicila s nozicka a masirovala brusko, aby ho nebolelo

eliska13
14. aug 2018

@sheryla to je bežné skús ho medzi jedením dat odgrgnut