icon

Nepokojné dieťa

sheryla
13. aug 2018

Ahojte ,mam doma vo štvrtok to bude 2 tyzdnove babanko ,ked sa narodil mal 4230gramov ,ked sme odchadzali z nemocnice ,tak mal 3950 g......teraz ma 4350 gramov ,je normalne ked nepribere kazdy den ? Alebo ked ho odvazim tak ma viac a pred dalsim krmenim ma o nieco menej a nie tolko kolko pri poslednom krmeni? Pri papani pekne papa ,ale ku koncu uz zacne sa tocit a krcit nohami akoby mu nieco bolo ,pekne zabuva a potom zacne zas nohami krcit a nemoze sa vyordkat a skrka mu vv brusku ,nedavame ziadne kvapky ,je na um nutrilon a dva krat za deb mu davam mije materske co idsajem ,kolko by....za odpovede dakujem 🙂

evalin88
•
13. aug 2018

myslys ze ho treba vázit kazdý den ??? mne to príde zbytocne, mozno mu dávate vela a preto sa pri konci krmenia tak mece... lebo je uz plny, mozno sa budí pre koliky... tiez dávame aj nutrilon s materskym... snazila som sa vzdy co najviac materskeho a zistila som, ze ak dám vela nutrilonu tak ho bolieva brusko a nemoze sa dobre vykakat, ale malý ma uz skoro 5 mesiacov... s tým priberanim by som si nerobila hlavu kým sa neako negativne nevyjadri pediater... moj nazor

pininka
•
13. aug 2018

Klud mamicka, ziadne vazenie kazdy den, kasli ma tabulky, ak by bolo cokolvek zle na poradni ti povedia. Podstatne je ze pribera.

lindusss2016
•
13. aug 2018

Samozrejme, ze je normalne, ked pred dalsim krmenim ma menej, ved nieco aj vycura a vykaka. Kazdy den ho naozaj vazit nemusis a uz vobec nie pri kazdom krmeni. Ma len dva tyzdne, skus este zabojovat o kojenie, zavolaj si na.pomoc laktacnu, casto prikladaj a mliecko sa rozbehne.

deti95060810
•
13. aug 2018

mama vážila môjho brata raz za týždeň a ten mal pri narodení ani nie polovicu čo tvoj syn.... Takže vážiť dieťa každý deň je úplne zbytočné...

agathachristie
•
14. aug 2018

Prestaň ho toľko vážiť lebo ti z toho prepne. Úplne stačí vazenie na poradni. Užívaj si bábätko.

zuzkaska
•
14. aug 2018

Ja som si domov doniesla 2kilové predčasniatko, ale nikdy som ho nevážila. Na to je predsa poradňa u Dr. Ty sa len zbytočne stresuješ. A ak je ku koncu kŕmenia nervózne, možno len potrebuje odgrgnuť, častejšie počas dojčenia a kvalitnejšie. Uvoľní sa mu a bude to ok.

sheryla
autor
•
14. aug 2018

Dnes som mu dala papat po cca troch hodinach a ku koncu uz vygrcol a ked si odgrgol tak potom vygrckal zas ,prvy krat tak urobil :(

lapla
•
14. aug 2018

Ne dieta vazila len lekarka pri poradni, nestresovala som, niektore pribera pomaly, niektore rychlo. Pri kazdom prebalovani som mu cvicila s nozicka a masirovala brusko, aby ho nebolelo

eliska13
•
14. aug 2018

@sheryla to je bežné skús ho medzi jedením dat odgrgnut