Nepravidelný menzes u 12 ročnej
Dcéra 12 ročná počas korony dosť pribrala teraz dostáva menzes veľmi nepravidelne každé 3-4 mesiace ostatné vyšetrenia všetko v poriadku doktorka povedala že v takom veku to ešte zvykne ... Neviem netreba to riešiť s gynekológom ? Nechcem ju zbytočne stresovať ďakujem
myslím si, že keď je takto prvé razy, tak môže trvať nejaký čas, kým to nabehne na taký pravidelný cyklus.
v 12 rokoch to nijak netreba riesit, ja som mavala menzes v tom veku casto tak, ze raz za tri mesiace, to sa este vekom upravi..
nepravidelny menzes mi ostal az do otehotnenia (mala som 28rokov) a az po porode sa spravidelnil na 29-32dni, dovtedy mi to lietalo horedole, 29, 34, 46, 25,…
Presne ako tu píšu aj ostatné baby.Ja som to tiež takto mávala v puberte raz bol raz nebol.Tiež sa mi to až tak v dospelosti upravilo ale presný rok neviem. Ale určite sa to upraví aj jej
Ja by som to ešte asi neriešila, je veľmi mladučká. V tomto veku to ešte býva divoké. Co tak nasadiť jej nejaký bylinný preparát na harmonizáciu cyklu. Povedzme Femigard je výborný a sú to čisto bylinky. Lekár dá max hormóny, inak nemá čo urobiť.
nieco ti preda, co ani nepotrebujes 🙂 ja by som to neriesila nijak, prve roky je to bezne.
Spominas,ze pribrala...skuste upravit aj hmotnost... trosku znizit..v 12 r.je menz.este nepravidelny ..no ah znizenie hmotnosti moze pomoct spravidelnit ...