icon

Nepravidelný rytmus u 9-ročného dieťaťa

mojadaja
1. okt 2022

Sme hospitalizované s dcérkou . Boli sme len šakalom nech ju popocuvaju a nakoniec sme v nemocnici že má búšenie a nepravidelný ritmus . Robia zatiaľ vysetrenia z krvy. Mate niekto s tym skúsenosti? Nestazovala sa že by jej niečo bolo aj akčná bola dosť . Nic tomu nenasvedcovalo.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
babydesire
2. okt 2022

@mojadaja jaj s kašlom ?
A nema covid ? Ja ho aktualne mam a tiez sa trapim okrem kasla s prudkym busenim srdca, a vsetko co s covidom suvisi. Mame ho vsetci doma, deti to zvladaju lavou zadnou, kaslu a soplia ale oddychnut si u nich nehrozi a to maju 6 a 4roky. A my dvaja jak pred smrtou.

mojadaja
autor
2. okt 2022

@babydesire robili testy zatiaľ že nie . Nie je Covid . Ale uvidíme z krvy výsledky . Mala Covid januar . Teraz bola nachladnutá ale robili testy vravím tu v nemocnici tak nic .

mojadaja
autor
2. okt 2022

@ninka297 cakame na výsledky z krvy . Dufam že zajtra už budú . Som brutalne vystrasena tak že či tu stym nemá dakto skúsenosť že by som sa ukludnila 🙈

martul
2. okt 2022

@mojadaja s čím ste boli?

mojadaja
autor
2. okt 2022

@martul my sme šli k doktorke len ju popočúvať že kašle ale nic strašne veď chodila do skoly ale isiel vikend tak ore istotu že nech dá niečo od kašľa a nakoniec sme išli do nemocnice so srdcom 🙈 tak jej brali tu krv na vsetko asi tak cakam na zajtra len aby boli zajtra . bola na prístrojoch monitorovali ju . Zatiaľ videli na sone daky drobný defekt vrodeny, ale nevedia či ztivna z toho má ten nepravidelný ritmus .

martul
2. okt 2022

@mojadaja lebo si napísala, že sakalom. Prečítaj si. Tak som tomu nerozumela, aku ma chorobu. Asi treba len vydržať do zajtra na veľkú vizitu a pýtať sa primára.

babydesire
2. okt 2022

@martul ja som to tiez par minut lustila 🙃

babydesire
2. okt 2022

@mojadaja inak, nam sa stsko rok a pol dozadu, ze sme boli uz mesiac po korone. Mala ostala chora, neustupoval kasel. Dr najorv predpisal liecbu bez atb. Ked to neustupovalo predpisal atb. Potom sme sli zhodou okolnosti na planovane preventivne vysetrenie na jednu detsku amb.do nemocnice. Spomenula som primarovi kasel, nedavny covid a popocuval ju. Nezdali sa mu na pravej strane, poslal ju na rontgen a ze slaby zapal pluc. Z bezneho ineho vysetrenia sme ostali hospitalizovany so zapalom. Ale to bol priserny tyzden. Ona bola relativne ok, ale infuzky cele zle. Som chcela byt zodpovedna matka a potom som sa pozerala nato ako jej ublizuju a zbytocne. Vyhral moj materinsky instinkt, dosli mi nervy a odisli sme na revers. V pohode sa doliecila doma.

mojadaja
autor
4. okt 2022

@martul s kaslom u doktorky a ako ju počúvala tak nepravidelne a rychlo bilo srdiečko tak sme museli ist hneď do nemocnice . Keď píšem rychlo tak telefon prepisuje hocičo 🙈

mojadaja
autor
4. okt 2022

@babydesire viem , niekedy je lepsie pre dietatko, ak to nie je vážne , preliecit v klude doma. Ale toto asi sa nedalo . Doma by som sa zbláznila keby som to vedela 🙈 Som bola rada že je v nemocnici pod dohľadom. Bola som snou . Bola v šoku malá ja tiež ale zvladli sme , už je veľká . Nastastie som mohla ostať s ňou . Nastie povedali že nic vážne ale musí byt sledovaná kardilogom. Uvidí sa čo povie on. Aj tak mi je divne že na 9.ročnej prehliadke nic nepocula a to ju počúvala 3 týždne dozadu. Tak či naozaj tie dve choroby za sebou jej to dako urobili - neviem . Ani v nemocnici nevedia určiť čo je spúšťač lebo výsledky z krvy mala dobre. Povedali že Respiracna Arytmia . Ale aj tak sa človek bude báť 🥲

babydesire
6. okt 2022

@mojadaja rozumiem, v tvojom pripade ano, to tiez by som suhlasila s hospitalizaciou..napada ma, ci to predsa nema suvis s covidom..niezeby som bola stych co ho vsade vidia,ale spominam si ,ze sa kdesi vravelo/pisalo ze mnohy pacienti mali potom problem so srdcom...no uvidite co povue kardiolog...kup jej rybi olej (da sa kupit aj ochuteny pre deti) ten sa odporuca pre zdrave srdce..moj syn ho uzival na odporucanie kardioligicky

mikaela1
27. nov 2024

@mojadaja prosím vas ako dopadla vasa dcerka? Stále na tu arytmiu?