icon

Neúmyselný úder do hlavičky bábätka

viktorvar
8. jún 2025

Idem si k vam vyliať srdce. Dnes večer som kojila mesačnu dcerku po ležiačky a mala som ruku cez jej hlavičku- resp. v takej polohe že som ju cez tu hlavičku akoby objimala. Keď sa odtiahla tak ju začalo “napinať”- mame reflux a keďže už sa nam dusila, tak som stale v strehu. Rychlo a nešikovne som vytiahla ruku, že ju idem dať na bok a v tom som ju udrela do hlavičky 🥺 okamžite začala plakať, ale zaroveň sa aj rychlo upokojila. Hneď jej to na tom mieste aj sčervenalo, ale momentalne to zmizlo a nevidno tam nič…strašne ma to mrzi, bojim sa či som jej tym nemohla nejako ubližiť 🥺

mamamasama
8. jún 2025

A to si jej omylom ešte nebuchla hlavičku do zárubne, nespadla ti z postele a na jej hlave nepristál telefón. 🙈😅

majus2323
8. jún 2025

@viktorvar kľud , nič sa nestalo ....sledujte ho , ak by sa vám niečo nezdalo , zavolajte na pohotovosť. Myslím ale že to bude ok, aj my sme buchli nechtiac bábo a nič. Chápem že ste vylakana aj ja som bola.

marianarem
8. jún 2025

@viktorvar Tak takych nehod bude este viac a bude to aj vzajomne 🙂 Sestra mala monokel, moj muz tiez zranene oko. Naozaj sa nemusis tym umarat, stane sa to kazdemu.

denkabemommy
8. jún 2025

@viktorvar noo tak nepôjde už na Harvard. Daj pozor, nech aspoň môže ísť na Oxford 😅. Srandujem, bábätka sú celkom hooodne odolné v tomto smere, by si musela dať dieťaťu silnejšiu ranu, aby si mu ublížila, čo sa z opisu nestalo. Aj plač mohol byť len z preľaknutia.

stellarstar
8. jún 2025

@viktorvar aj ty máš reflux? Malej sa nič nestane ved nespadol telefón alebo kniha na jej hlavu a uderov bude ešte habadej.

saxana000
9. jún 2025

O mesiac jej das do ruky hrkalku a treskne si s nou po hlave asi 25x za den.. potom sa zacne pretacat a zas tu hlavu otrepe.. okolo pol roka sa bude davat do sedu popada dopredu dozadu doboku a zas len na hlavu.a finale bude nacvik chodze a hlava obuchana z kazdej strany o stol a nabytok.. nasa hodila šipku z postele 3x za 4 dni a rovno hlavou dole..
Vazne klidek.hlava deti je na to stavana.neovalila si ju kyjakom..

iwesska
9. jún 2025

Ublizit pri vytahovani ruky? Neprehanaj, prosim ta. Dieta ma lebku, to mu mozog chrani pred poskodenim. Urcite si jej tu lebku nezlomila,takze sa jej nemalo co stat.

iwesska
9. jún 2025
@saxana000

O mesiac jej das do ruky hrkalku a treskne si s nou po hlave asi 25x za den.. potom sa zacne pretacat a zas tu hlavu otrepe.. okolo pol roka sa bude davat do sedu popada dopredu dozadu doboku a zas len na hlavu.a finale bude nacvik chodze a hlava obuchana z kazdej strany o stol a nabytok.. nasa hodila šipku z postele 3x za 4 dni a rovno hlavou dole..
Vazne klidek.hlava deti je na to stavana.neovalila si ju kyjakom..

@saxana000 Ked hovoris o tej sipke, hned si predstavim, ako moja 9r.dcera isla do skoly s taskou na chrbte, zle stupila a z polovice schodiska, bez toho aby si dala ruky pred seba, hodila sipku rovno celom na panelovu podlahu🙈 Modry tipel ako slivka mala v okamihu,revala,ze ani nedychala a na pohotovosti,ked ju Dr.prezrela a urobila RTG skonstatovala,ze: "Nabuduce nemusite s takymito banalitami chodit"🤦‍♀️😂 Takze,ked k lekarovi,asi len s chybajucou hlavou😂😂