Neustávajúci kašeľ 3,5 ročného syna
10. apr 2014
Mile mamicky, prosim vas o radu. Mam 3 a pol rocneho syna, ktory kasle hadam aj pol roka. V noci je to suchy kasel, cez den vykasliava. Lekarka nam stale tvrdi, ze priedusky ma ciste, ze to je normalne u skolkarov, ze mu zatekaju hlieny. Bral aj antibiotika sirokospektralne, mucosolvan, trifed, solmucol. Davam mu kalciovy sirup, robim cibulovy s medoma, nic proste nezabera. V skolke sa na mna skaredo pozeraju, ale ja fakt neviem, co mam robit a lekarka prilis napomocna nie je. :(
Nepoznate nejaky 'zazracny liek'?
Predošlá
Strana
z2
@veronikakira ano...a dni uz neviem....nepamatam si.
Predošlá
Strana
z2

@25daniela
@skvele
@tinki
Ahojte, chcem sa spytat na ten refluxovy kasel, je vzdy iba ked si nieta lahne a zacne sa drhnut a kasle az ho napina a niekedy sa aj povracia?
Od vsetkych lekarov sme mali neg. vys, orl, pneomo, gastro- lenze odmietli robit sono, imuno alergo....vsetko neg. Ja neviem co jej mam uz dat, minuy rok kaslala 3/4 roka, v lete bol pokoj zacalo to az teraz v polke septembra uz ju mam 3t doma kasle, drhne sa rano sa rozkasliava 2hodiny, pocujem ze jej to behne do hrdla, inak je kasel suchy, bud sa drhne ked zaspava, alebo nadranom ked sa prebudza.Fakt neviem uz co a kam ....