Nevylúčená prvá stolica
Baby poradte, cerstvo narodene dieta nemalo este stolicu. Hovoria ze do 24h ma byt vylucena smolka. Dcera ma uz skoro dva dni a nic. Zatial to v porodnici neriesia ale mne sa to nezda.
@kristinka.s ja viem len tolko ze spravne vylucenie smolky je znakom správneho fungovania crievok neboj ked sa lekarom nebude nieco pozdavat budu riesit. Ja som napríklad u prvorodenej smolku zachytila, ze bola vylucena u druhorodeného s nim akurát manipulovali sestricky na novorodeneckom a mne to len oznamili resp urobili zapis...
@kristinka.s treba sledovať dojčenie.. ako dieťatko saje.. ak saje dostatočne, stolica by mala byť.. prečítaj si na http://www.mamila.sk/clanky-o-dojceni/normy-pre...
v prvom rade to ries s lekarom, ked ste este v nemocnici. Ja som u starsej napr. tiez nepostrehla smolku a prvu stolicu mala az ked sme prisli domov.
@kristinka.s ahoj,bohuzial som zažila tento scenár,po 24 hodinách nemal smolka a po dôkladnej prehliadke sa zistilo že nemá otvor na riťke,iba naznaceny.nasledoval okamžitý prevoz do BA.cize to je jedna možnosť.potom sú aj ďalšie.držím palce aby to dobre dopadlo.

@kristinka.s a neusla smolka uz do plodovej vody?