Nezdvíha hlavičku na brušku
Mame 7 týždňov s zatiaľ nezdviha hlavičku keď je na brušku, je pravda že sme začali až keď mal 4 týždne a ma taktiež na pravej strane krku hrcku, chodíme na fyzio, točí sa najmä do ľavej strany. Ako ste ba tom vy v tomto týždni ? Držia pekne hlavičku alebo máte tiež takúto skúsenosť ? Samozrejme trénujeme a jeden deň je to lepšie, další deň zas mám pocit že sa to zas zhoršilo 🫣
Ak chodite na fyzio, skuste sa spytat tam, nech vam nieco poradia, alebo nech skusia zhodnotit, ci s tym treba nieco robit...
To ‘my’ v tomto kontexte pôsobí trochu komicky. Hlavičku sa učí dvíhať dieťa, nie dospelý človek v tandeme s ním. Ty riešiš svoje obavy, dieťa rieši vývoj a svaly, to naozaj nie je spoločný projekt. Keď sa to zabalí do množného čísla, znie to skôr trápne než upokojujúco

Ved mate cas, cvicte dalej, fyzio a pediatricka vas sleduje, ine nenarobis. ze niektore deti robia to ci hento je ti na dve veci, len ta to vystresuje 😘 Ja som mala dieta, co sa 6 mesacne ani len na bok nepretacalo a dalsie uz 6 mesacne pri nabytku chodilo a pritom obe moje, z extremu do extremu, chalani su obaja zdravi, hraju hadzanu tri krat v tyzdni, fitko, plavanie, sportovci... nic si nezanedbala, venujes sa, nerob si viac stresu ako treba...