icon

Nezdvíha hlavičku na brušku

michaela_890
23. feb 2026

Mame 7 týždňov s zatiaľ nezdviha hlavičku keď je na brušku, je pravda že sme začali až keď mal 4 týždne a ma taktiež na pravej strane krku hrcku, chodíme na fyzio, točí sa najmä do ľavej strany. Ako ste ba tom vy v tomto týždni ? Držia pekne hlavičku alebo máte tiež takúto skúsenosť ? Samozrejme trénujeme a jeden deň je to lepšie, další deň zas mám pocit že sa to zas zhoršilo 🫣

anjelicek26
23. feb 2026

Ved mate cas, cvicte dalej, fyzio a pediatricka vas sleduje, ine nenarobis. ze niektore deti robia to ci hento je ti na dve veci, len ta to vystresuje 😘 Ja som mala dieta, co sa 6 mesacne ani len na bok nepretacalo a dalsie uz 6 mesacne pri nabytku chodilo a pritom obe moje, z extremu do extremu, chalani su obaja zdravi, hraju hadzanu tri krat v tyzdni, fitko, plavanie, sportovci... nic si nezanedbala, venujes sa, nerob si viac stresu ako treba...

tomika01
23. feb 2026

Ak chodite na fyzio, skuste sa spytat tam, nech vam nieco poradia, alebo nech skusia zhodnotit, ci s tym treba nieco robit...

anonym_60f7cc
23. feb 2026

To ‘my’ v tomto kontexte pôsobí trochu komicky. Hlavičku sa učí dvíhať dieťa, nie dospelý človek v tandeme s ním. Ty riešiš svoje obavy, dieťa rieši vývoj a svaly, to naozaj nie je spoločný projekt. Keď sa to zabalí do množného čísla, znie to skôr trápne než upokojujúco