icon

Niečo na imunitu pre ročné dieťa

majulinka2
30. mar 2015

Caute kocky, existuje vobec nieco na imunitu pre rocne dieta? Pravda, v lekarni som sa iste nepytala, no chcela by som ozaj skusenosti mamiciek. Pred par mesiacmi sme dostali na pohotovosti Cebion, no z toho sme mali vyrazky, takze nieco ine. Dakujem za odpovede 😉

gapre
30. mar 2015

Aj ja som chcela pre malu,pretoze sa mi zdalo, ze je casto chora,ale utvrdila ma ze zasa tak casto chora nieje a, ze niektore deti su aj castejsie.Povedala ze mozem davat probiotika,este mozno vit.C a vit D.A ze detom sa buduje imunita do 10 rokov 😕 .nam tiez vit.c nesadol tak davam vela ovocia a zeleninky,a ked vidim ze na nu nieco lezie tak oscilo.A k tej reakcii,mali sme tiez,ale vyskusala som o nieco neskor,a potom uz nemala,ale len malicke mnozstvo nech si zvikne.Aj po rajcinach bola vyhadzana a teraz ich uz papa normalne a nic.

monamano
30. mar 2015

Imunoglukan P4H sirup, na každých 5 kg váhy dieťaťa 1 ml sirupu, my to užívame len 3 týždne, takže účinky zatial neviem potvrdiť...

miskatomy
31. mar 2015

@majulinka2
Ja by som vam urcite odporucila perlickove kolostrum. Velmi dobre a urcite nie len nasa skusenost. Mnozstvo mamiciek ho dava detickam a aj sebe 🙂

bibistec
31. mar 2015

urcite by som nic nedavala pred poradou s lekarkou, mozes jej viac uskodit kao pomoct, ved detska imunita sa vyvija a ked do nej zacnes vrtat tak mozes zle urobit. Treba ist na imunologiu ci ma vobec zmysel to riesit, lekarka odoberie krv a tak. Pchat cokolvek do dietata len pre istotu mi pride chore