icon

Nízka glykémia u novorodenca - máte s tým skúsenosti?

danielle98
18. jún 2019

Ahojte, narodil sa mi synček a bol mu zistený nízky cukor. Vraj aj plodová voda už bola zelená. Máte niekto skúsenosti s nízkym cukrom u dieťaťa? Celkom ma to dostalo aj keď ma upokojujú z každej strany hlavne sestričky, že sa z toho dostane... no ten strach je neskutočný.

Strana
z2
danielle98
autor
23. jún 2019

@ildiko36 Myslím, že mu dávajú normálne z fľašky lebo som raz bola už akurát pri krmení..ale môžem si to zistiť 🙂 A ďakujem za tip na fľašku 🙂

ildiko36
23. jún 2019

@danielle98 nemas zaco..ale sice neviem ci dovolia mat vlastnu flasku..zisti to..ja to mam vyskusane a fungovalo to..zobral mi prsia..som skusala aj avent ale to nebolo dobre..dufam ti pustia onedlho dietatko z nemocnice a bude vsetko v poriadku..ja si myslim stale je lepsie mat glykemiu nizku lebo to vies aj sama napravit v cas..ked je vysoka glykemia potrebuje inzulin..nemaj strach bude to dobre..pre istotu kup si glukomer a sleduj si ho doma daaky cas keby sa ti nieco nezdalo..hlavne ked dlho spi

zuzana76
23. jún 2019

@danielle98 aj moj syn mal nizky cukor, dostaval infuzie, pustili nas normalne domov, teda asi na 5 den po sekcii

danielle98
autor
23. jún 2019

@ildiko36 Pozisťujem si tieto veci a podľa toho sa zariadim 🙂 Och ja v to dúfam tiež... ale určite sa to dá do poriadku a asi je naozaj lepšie mať skôr nižší cukor než vysoký... glukomer máme doma kúpený keďže babka je cukrovkárka...takže ten máme 🙂

danielle98
autor
23. jún 2019

@zuzana76 Neviem síce, aké mal váš syn hodnoty...ale môj mal extrémne nízke tak to trošku dlhšie trvá...ale ako vidím, nie je to nič nezvyčajné 🙂

zuzana76
23. jún 2019

aj moj sa narodil malinky 2540 g , ale hned to dobehol este v porodnici pribral na porodnu vahu, vkuse chcel papat, dali mi ho 26 hodin po porode na prve dojcenie, kedze dovtedy bol stale an infuzii

danielle98
autor
23. jún 2019

@zuzana76 No snáď aj my to budeme mať už čo najrýchlejšie za sebou 🙂

zuzana76
23. jún 2019

@danielle98 hodnoty netusim, asi nic hrozne, mne to vysvetlili, ze to tym,. ze je taky drobny

zuzana76
23. jún 2019

@danielle98 inak aj moj je samko a uz bude mat 9 rokov, cize to bolo pred 9 rokmi 😀

danielle98
autor
23. jún 2019

@zuzana76 Žeby to bolo nejaké dobré znamenie? 😇😊

zuzana76
23. jún 2019

@danielle98 zelam rychle zotavenie obom a nech ste uz cim skor doma a v poriadku

danielle98
autor
23. jún 2019

@zuzana76 Ďakujeme krásne 🙂

jajanr
7. aug 2019

@danielle98 dobr den mozem sa spytat ako ste dopadli a co syncekovi zistili?? Nehnevajte sa ze sa pytam no mame podobny problem kludne aj ip

misselin
25. máj 2021

@danielle98 Ahoj môžem sa opýtať ako ste na tom z glykemiou? My sme už z malou mesiac v nemocnici zatiaľ jej dávajú maxodextrin a hydrokortizon čo vám zistili ďakujem

Strana
z2