icon

Nízka telesná teplota u dieťaťa

monique467
5. feb 2014

Ahojte. Moja 5 rocna dcera je momentalne chorucka. Berieme antibiotika...kasle,smrka,vykasliava atd... ale ma aj nizku telesnu teplotu 34,9 -35 - 35,2
Nechapem tomu, ani neviem co s tym robit...Doktorka sa ma pytala, ze ci som dobre merala...meriam aj ortutovym aj digitalnym...taku teplotu ma uz 5 dni...neviete mi poradit alebo mate s tym niekto skusennosti....myslim si, ze to nieje normalne...

Strana
z2
evaighomitedo
15. feb 2014

@lucula73 mas pravdu keby sa mu striedala vysoka a nizka tak ano je to sepsa otrava krvi ale on beha skace tesi sa a to ze mal zapal pluc a bol chori je len bezna choroba...ale milujem taketo mudrlantky

lucula73
15. feb 2014

@evaighomitedo ale určite sleduj tú teplotu pravidelne nejaký čas,aby si si overila,ako je to dlhodobejšie 😉

evaighomitedo
15. feb 2014

@erikasadek moj mali presiel vsetkymi vysetreniami...a je ok🙂 chces k tomu nieco dodat?o akych liekoch hovoris:kto pcha do koho lieky?ja som neni hysterka..to si asi ty pretoze ako pises stale len o tom ze nieco nieje v poriadku ale pointu si nenapisala..preco si to riesila a co si vyriesila.....🙂

evaighomitedo
15. feb 2014

@lucula73 Moj syn prekonal sepsu...striedali sa mu vysoke a nizke...zakazdym ked je chori...ma vysoke teploty....potom ked telo dobojuje...tak sa mu znizia....a hlavne ked ma ATB vzdy to je vtedy...boli sme uz X krat u lekarky a povedala ze mi nic neni...tak co mam s nim robit....proste tak reaguje po chorobe najviac a ked je zdravi nebudem mu merat teplotu sak som neni uz ozaj hypochonder

mira0611
20. dec 2022

@luba28 ahoj, prepac davas diazepam? To je nie je na teplotu ale nejaky liek na nervy nie?
Autorka aj moj syn ma nizsku telesnu teplotu a tak isto pri teplote 37 -37,5 musim davat nurofen, parelen...
Ma uz 14rokov a este zije 🙂 nema sepsu.

luba28
20. dec 2022

@mira0611 nie,,diazepam ovplyvnuje nervovy system (laicky povedane)a tak nedojde ku febrylnym krcom,,ktore sme si raz zazili a to je hrozny pohlad 😞 ,,

mira0611
20. dec 2022

@luba28 my sme mali vela chorob ale chvalabohu to sme nezazili. Prepac, nevedela som. Je mi to luto, dufam, ze to uz nikdy viac nezazijete.

luba28
20. dec 2022

@mira0611 uz je dcera dospela😊 ,cize uz nedavame a ani uz nepamätam kedy mala teplotu

eva1235
11. máj 2024

@evaighomitedo ako ste liecili sepsu prosim vas?

claudi2011
24. júl 2024

Ahojte je tu niekto ešte aktívny ? Riešim u malého nízku nočnú telesnú teplotu. Cez deň ma normálne 36,8-37,2 a v noci ma studeny krk, uška aj bruško a teplota 35,8-36,1. Doma mame cca 25 stupňov, oblečené ma dupacky dlhé a teplu deku takže tým to nebude a chorý predtým nebol. Vystrašila ma ta sepsa 😞

saramiso
26. aug 2024

@claudi2011 ahoj, my mame presne do bodky to iste čo opisuješ akurát neviem koľko ma tvoj maly rokov? Moj ma jeden rok a posledný týždeň sa nám toto deje. Vy ste boli na nejakých vyšetreniach? Čo sa ukázalo? Ďakujem

claudi2011
27. aug 2024

@saramiso ahoj malý ma 6 mesiacov a všímam si to od 3 mesiacov. Neposlal nás dr nikde. Vraj lepšie obliecť ale my máme spálňu v podkrovný teraz je tu 27 stupňov a ma dlhé dupačky a na sebe puffy deku podľa mňa je oblečený až až nato aké tu je teplo 🙈

Strana
z2