Ahojte, posledny tyzden som si vsimla ze syncek (3 mesiace) ma v noci pocas spanku mierne studene ruky, nohy aj zatylok a obcas aj tvaricku. Po zmerani teploty ma 35,8. Cez den ma teplotu v normale (okolo 36,8 aj viac). Vsimam si to odkedy bol ockovany, vtedy mal teplotu ktoru som zrazila Nurofen sirupom a odvtedy si vsimam ze je v noci studensi a vzdy mu zmeriam teplotu a je to takmer vzdy 35,8 - 35,9. Je to normalne? Mate skusenost s takouto nizkou teplotou u babatka?
Nie je normálne skôr to, že mu takto merias teplotu. Zdá sa ti studený? Prikry ho
Pre boha 🤦♀️
Ked je studeny asi mu bude zima ci ? Ci takto ho zakryt ???? Tebe materstvom rozum odisiel??
A to si mu merala v ritke? Lebo ak si to namerala bezdotykovym teplomerom počas spánku tak jasné, že zachytil tu povrchovú teplotu studenej kože. Tie bezdotykové sú absolútne nepresné.
@lujza16 studene nohy, ruky, zatykok, tvar…chudatko zima mu je, tak prosim namiesto zbytocneho merania teploty ho lepsie oblec alebo zakry
Ahoj, je v noci zakrytý? Viac ho obleč, deti nemajú ešte takú termoreguláciu ako dospelí ľudia. Skús aj viac dojčiť v noci.