Nízka teplota u trojmesačného bábätka

lujza16
5. júl 2025

Ahojte, posledny tyzden som si vsimla ze syncek (3 mesiace) ma v noci pocas spanku mierne studene ruky, nohy aj zatylok a obcas aj tvaricku. Po zmerani teploty ma 35,8. Cez den ma teplotu v normale (okolo 36,8 aj viac). Vsimam si to odkedy bol ockovany, vtedy mal teplotu ktoru som zrazila Nurofen sirupom a odvtedy si vsimam ze je v noci studensi a vzdy mu zmeriam teplotu a je to takmer vzdy 35,8 - 35,9. Je to normalne? Mate skusenost s takouto nizkou teplotou u babatka?

ika02
6. júl 2025

Ahoj, je v noci zakrytý? Viac ho obleč, deti nemajú ešte takú termoreguláciu ako dospelí ľudia. Skús aj viac dojčiť v noci.

beata_k
6. júl 2025

@lujza16 Ma studene ruky aj nohy....je mu zima. Ak spi pod vetrackou tak sa necudujem.

guudy
6. júl 2025

@lujza16 preboha, naco mu merias teplotu mimo choroby? Vsetci mame v noci nizsiu teplotu, skus si sebe rano po zobudeni odmerat.

luliu
6. júl 2025

Nie je normálne skôr to, že mu takto merias teplotu. Zdá sa ti studený? Prikry ho

biglovemom
6. júl 2025

Pre boha 🤦‍♀️
Ked je studeny asi mu bude zima ci ? Ci takto ho zakryt ???? Tebe materstvom rozum odisiel??

adreena
6. júl 2025

A to si mu merala v ritke? Lebo ak si to namerala bezdotykovym teplomerom počas spánku tak jasné, že zachytil tu povrchovú teplotu studenej kože. Tie bezdotykové sú absolútne nepresné.

michaelam2
6. júl 2025

@lujza16 studene nohy, ruky, zatykok, tvar…chudatko zima mu je, tak prosim namiesto zbytocneho merania teploty ho lepsie oblec alebo zakry