Nočné pocikávanie 5,5 ročného dieťaťa
Ahojte, chcem sa spytat na vasu osobnu skusenost.
Moj 5,5-rocny syn sa na cikanie v noci nebudi.
zatial sme sa vsade docitali, ze do 5 rokov sa to neriesi a potom treba ist k dr. a to cim skor.
Chcem sa spytat, kto s tym ma skusenost - ci to detom doslo aj neskor same alebo ti, co ste to s dr riesili, ako take "riesenie" prebieha. co by mu robili a dali?
dakujem za kazdu odpoved 😉
@marissenka ahoj prosim ta ako ste na tom pocikavani po 4 rokoch?
Ahojte. Tak moja dcéra sa pocikávala v noci do 8 rokov, presne na konci 2.ročníka ZŠ jej "to dozrelo". Mne to nevadilo, keď aj jej občas prišlo ľúto, že teda nevydrží v noci, tak som jej povedala, že teda kvôli tomu slnko neprestane svietiť, tak nech si z toho nič nerobí, každý máme svoje "tempo" . Nikdy sme na žiadnej nefrologii neboli, u urologa som ju dala pozrieť, či to má všetko o.k. a len sme čakali, kedy príde čas, že jej to v noci bude fungovať tak ako ostatným.
@andrea2603 diky za info. Teraz má dcérka kolko rokov?
@ewwwe 13,5r., skončila 7. ročník
@poohie Ako to dopadlo so syncekovym pocikavanim? Kolko vam to este trvalo?
@poohie Ako to dopadlo so syncekovym pocikavanim? Kolko vam to este trvalo?
@anonym_26b11f mam 5 deti a vsetky potrebovali v noci plienky do cca 6 rokov (ale oni aj pri poobednom spanku sa pocikavali este aj v 5 rokoch). Takze asi to proste maju tak dane. Neriesili sme to pri ziadnom.
@anonym_26b11f mam 5 deti a vsetky potrebovali v noci plienky do cca 6 rokov (ale oni aj pri poobednom spanku sa pocikavali este aj v 5 rokoch). Takze asi to proste maju tak dane. Neriesili sme to pri ziadnom.
@poohie dakujem za odpoved 🙂

@poohie veru, aj mne to bolo divne, ked som si citala priznaky zvacsenej mandle, ze tam je napisane nocne pomocovanie...ale to z toho dovodu, ze deti zle dychaju, zle sa vyspia, su chronicky unavene a potom sa nedokazu zobudit...a tiez aj preto, ze dychanim cez nos sa lepsie okyslicuje telo, mozog a zevraj cez usta ked sa dycha nie az tak dobre... takze tak...