Nočné svrbenie a pichanie v oblasti genitálii u 8-ročnej dcérky
Dobry den, dcerku takmer 8 r., vnoci, nie kazdu noc ale nikdy nie cez den, zrazu zacne svrbiet alebo pichat pisulka. Zobudi sa na to a tak ju to trapi az sa rozplace, akoby to prichadzalo v takych vlnach. Ideme sa umyt do vane natrieme bepantenom a ukludni sa to, zaspi a o chviku znova. Alebo sa na to za noc par krat zobudi umyvame natierame a potom uz do rana spi. Zacalo to ked bola chora (sople ) potom aj par tyzdnov nic a potom mozno dve noci, potom zase par ryzdnov nic a znova to mame (je aj znova chora ma sopel kasel ). Liekmi to byt asi nemoze lebo som jej nedavala nic ako pri minulej chorobe okrem spreja do nosa Olynth. Ale ten nema take vedlajsie ucinky popisovane. Ked sa jej cez den pozriem ci tam cosi nema tak uplne bez akychkolvek problemov, bez vytoku bez raniek, bez pupakov a cez den ju nic netrapi v tejto oblasti. Mate niekto takuto skusenost?
Nemôže ju svrbieť a pichať skôr močová trubica? Ale bolí to zo spodu. Ja som to mala po chorobe, síce ako dospelá ale bola to neskutočná bolesť taká tiež vo "vlnách". Bol to zápal trubice. Ono to bolelo ozaj ako keby ma boleli pysky a celá.. a pritom to bola tá trubica. Skúste sa spýtať lekárky, možno zoberie moč alebo pošle na detskú gynekológiu. Držím palce
urcite by som zasla k lekarovi na vysetrenie. Rovno vezmite aj stolicu a moc na ranny odber. Moze byt bakteria v stolici, moze byt zapal mocovych ciest....
@katkakuch1 dakujem, a
mala si to len vnoci?
@julkova áno len v noci, keď som akože nešla dlhší čas cikať.. lebo predsalen človek chodí cez deň viac cikať ako v noci. A keď som mala plný ten mechúr, tak to začalo bolieť
@katkakuch1 dakujem za tvoju skusenost
Prosim Vas a co Vam pomohlo? Ja mam s dcerkoi uplne rovnaky problem🫣

Parazity to nemozu byt napr ? Nam raz na podobny problem ale aj bolest bruska v noci dala dr vermox. A ked nie asi by som zvazila gynekologicku nwviem