icon

Nonstop zahlienená dcéra

vlasa
7. nov 2011

ahojte maminky,chcem sa spytat na nejaku radu,pred desiatimi dnami sme mali laryngytidu a odvtedy je dcera stale zahlienena,bud ma upchaty nos,alebo jej to beha v krku a zle sa jej rozprava,obcas prehltne ako jej to steka dole.prosim poradte co je na to dobre ☹ uz aj kravske mlieko sme stopli na odporucanie doki,ale moc nepomaha 😔 nic ine na nej nevidim,ale uz ma to nebavi,stale nieco,v skolke sme uz vyse mesiaca neboli a ked sme,tak staci polden a sme zase doma ☹ ☹ ☹ dakujem za kazdu radu...

Strana
z2
mihrimach
23. jún 2014

no veru mi mame tento isty problem aj moja dcera to má a je to stršné ani ja si neviem rady skušam všetko ale žiadna zmenasom stoho poriadne zufala že jej neviem pomoct .

lericenkam
27. jún 2014
lericenkam
27. jún 2014

@vlasa ked bol nas syn maly ,tiez sme mali taketo problemy (10 atb za 12 mesiacov), lieky,sirup,vysetrenia a nic z toho, tak som sa rozhodla pre bylinky ,caj namiesany a pripravovany presne k veku a problemom dietata, ak 😢 😢 chces napis, a este nestaci vylucit len mlieko, ale aj vsetko z neho, mozte iba riadne maslo, tvrdy 45% syr a 33% smotanu,namiest mlieka je dobre do varenia,pecenia ovsene mliekonz lekarne, ja dodnes kravske mlieko nepouzivam ani nepreferujem mliecnu stravu, bielkoviny z mlieka nahradzam strukovinami, drzte sa

danielahamar
27. jún 2014

tiež sme vysadili mlieko, ale bolo to ľahké, kedže piť ho nepil, jogurty neje a syr len sem tam, akurát kašu krupicovú papá, ale od kedy sme zmenili na bezlaktozové, tak je pomenej... a hlavne, nebýva už tak chorý a hlavne nepokašliava stále

lucka0122
3. nov 2016

ahojte moj syn odrhava od augusta uz bral aj atb nepomohlo robili vytery vyslo ze ma v hrdle dake bakterie ale po atb stale odrhava ako predtym cim to moze byt?

ajuscha
3. nov 2016

ahojte, aj my sa trápime dlhodobým kašľom...môj manžel dnes hovorí, že by dcéra nemala ísť do školy...ale keby som ju mala nechať doma, zakaždým, keď kašle, tak je doma asi od začiatku septembra s výnimkou pár dní...v októbri sme mali atb., týždeň dobre a potom zas...dcéra kašle doteraz....ale teraz suchý dráždivý kašeľ....navarila som jej taký ten domáci sirup, keďže stery z nosa a hrdla a tiež výsledky z krvi dobré, bez akéhokoľvek bacila či zápalu...dnes som objednala inhalátor Omron, tak som zvedavá, už spolieham iba na to...čítala som diskusie, vraj stav sa veľa pacientom po inhalovaní zlepšil...tak uvidíme... 😉

nuska
3. nov 2016

Ahoj, na posilnenie imunity ti určite odporúčam Colostrum. Syn mával tiež laryngitídy, no tento šk.r. ešte sme neboli chorý. Berie tiež aloe vera, preventívne, pôsobí v brušku, na vytvorenie dobrých baktérií v čreve a teda posilnenie imunity. Colostrum bral pri akútnom stave, to je tekuté, teraz máme perličkové, len preventívne, striedam ho ešte s Vitaaktivom, to je taký koncentrát štiav s vitamínom D, čo je super teraz, keď už slniečko nie je veľmi. Jeden mesiac toto a druhý tamto. Aloe Vera stále. Ak už laryngitída nastala tak nám doktorka odporučila homeopatikum Spongia tosta 9CH, majú v Benu lekárni ale treba objednať napr. cez eshop. Len raz tak štekavo zakašle a už mú dam a super zaberie + Calcium sirup. Ak je zahlienená, tak skús ešte Solmucol a okrem vylúčenia mlieka, skús vylúčiť aj bielu múku a obmedziť cukor. Teraz nám to pomohlo pri jednom známom, táto technika. Plus minimálne kúriť, veľa vetrať, zvlhčovač vzduch, nejaký eukalyptový olej na potieranie hrude + môžeš aj do vzduch dať nejaké oleje na vdychovanie napr. tea tree alebo firma energy ma taký sprej na dezinfekciu vzduch. Ak by si chcela to Colostrum, Aloe Vera, Vitaaktiv, prípadne ďalšie rady, píš 🙂

silvim
27. feb 2017

@samiana
Dobry vecer.
Citala som vasu odpoved ohladom homeopatie na temu "nonstop zahlienena dcera"
Chcela som vas poprosit o ten postup, resp nieco na to zahlienenie, na chronicku bronchitidu....( mozno astmu).....syn ma 4 roky, na toto som zatial homeopatiu neskusala, bola by som velmi vdacna za vasu radu a pomoc.
Moc vam dakujeeem 🙂
S pozdravom
Silvia

monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
monikasaurus
Odpoveď bola odstránená
evittam
1. mar 2017

@silvim Skus vysadit mlieko. Mozno ma intoleranciu na laktozu. U mojho syna to pomohlo.😉

mata510
5. mar 2017

Dobry.Chcela by som sa informovat.Mam 5 mesacnu dcerku uz vyse dvoch tyzdnou sme zahlieneny,soplikujeme a kychame.Uz som zufala .vsetky vysledky z krvibmame v poriadku.Obvodna nas poslala k alergologicke ktora jej nasadila flixotide sprej 50 a kvapky zirtec.no zlepsenie vobec...skuste mi prosim vas poradit.Uz som zufala...

sassenna
24. apr 2017

@mamulka211 Ahoj, aky spray ste brali? My mame tiez tento problem a nevieme ako z neho von.. Odporucaju nam vybrat nosnu mandlu..
dakujem

maja923
8. jún 2017

Ahojte maminky. Citam vase problemy a mam podobný. Maly ma 9 mesiacov je stale kojeny. Vo februári mal zápal priedušiek potom po 2-3tyzdnoch laryngitidu a prakticky az do teraz ma hlieny. Je jún. Pred týždňom sme boli na výter lebo uz boli sopliky zelené a potvrdili streptokoka a pneumokoka. Takze mame atb a po preliečení ideme na pneumologiu. Kamoska ma straší cystickou fibrozou ale samozrejme chcem inú odpoved 😳. Lieky sice zaberajú ale hlieny stale ma este par dni a doberieme atb ale stale su tie hlieny 😟 Ja uz neviem co nic ani odsávanie ani zábaly ani Vincentka ani morská voda proste nic. Vela ani neodsajem ale počujem ze kdesi vzadu su tie hlieny 😢

nuska
8. jún 2017

@maja923 colostrum ste neskusali? tiez alergo vysetrenie. Alergiou moze byt oslabena imunita. Ale urcite to colostrum

maja923
9. jún 2017

@nuska práveže mi dr vravela ze alergia sa prejavuje inac 🤔No dnes rano som zase počula ze ma maly hlieny. Ale to colostrum by som vyskúšala mozno. Och bodaj by zabralo 🙏

nuska
9. jún 2017

@maja923 ak by si chcela tak mám doma nejaké colostrum. A myslela som, že nie ako z alergie je zahlienený ale, že alergiou sa oslabuje imunita. Napríklad ak by mal celiakiu alebo alergiu na mlieko, histaminovú alergiu, nemusí mať vonkajšie prejavy, ale v brušku to nefunguje dobre, telo je zaťažené potravinami, na ktoré nemá enzými na trávenie a tým sa oslabuje imunita. Základ imunity je v žalúdku. Možno by sa hodili aj probiotiká alebo aspoň aloe, to podporuje správne trávenie. Ak chceš to colostrum tak napíš, ja mám stále nejaké doma, pre istotu.

Strana
z2